پشتیبانی
دریافت مشاوره رایگان
021 - 91099882
لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

اصطلاحات و واژگان دیجیتال مارکتینگ (بخش 1)

آخرین بروزرسانی: 17 مرداد
مدت زمان مطالعه: 35 دقیقه
اصطلاحات و واژگان دیجیتال مارکتینگ (بخش 1)
لیلا فلاح نویسنده: لیلا فلاح لیلا یک بازاریاب محتوای ماهر در وبکده است. او با تمرکز بر ایجاد محتوای جذاب، تخصص خود را از طریق مقالات روشنگرانه در مورد روندهای SEO و بازاریابی دیجیتال به ارمغان می آورد
playدیجیتال مارکتینگ (بازاریابی)
وبلاگ دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی) اصطلاحات و واژگان دیجیتال مارکتینگ (بخش 1)

چندی پیش، زمانی که شروع به یادگیری در مورد بازاریابی دیجیتال کردم، به یاد می‌آورم که 10 یا 20 برگه را در مرورگرم باز نگه داشتم تا تمام اصطلاحات استفاده شده در یک پست وبلاگ را معنی کنم. جستجوی هر کلمه دیگری در یک پست وبلاگ کافی بود تا احساس غمگینی کنم. گاهی باعث می شد اعتمادم به توانایی ام برای یادگیری این نقش از دست برود.
با این حال، به زودی متوجه شدم که این پیچیدگی بیشتر مصنوعی و غیر ضروری است. حقیقت این است:

  • هر کسی می تواند بازاریابی دیجیتال را یاد بگیرد.
  • مانند هر رشته دیگری، برای موفقیت نیازی به درک هر اصطلاحی ندارید.
  • بیشتر اصطلاحات و کلمات اختصاری دیجیتال مارکتینگ پیچیده تر از آنچه هستند، به نظر می رسند.
  • هنگامی که بازاریابی دیجیتال را شروع کردید، می توانید به سرعت از اصطلاحات خاص استفاده کنید.

من این راهنما را به‌ عنوان منبعی ایجاد کردم که آرزو می‌کردم، زمانی که تازه شروع کرده بودم به آن برگردم. این مقاله، شامل توضیحات ساده و بدون اصطلاحاتی برای (تقریبا) هر اصطلاح بازاریابی دیجیتالی است که باید در این مرحله اولیه درک کند.

راهنمای اصطلاحات بازاریابی دیجیتال:

نحوه استفاده از این راهنما

تنها یک قانون وجود دارد: این مطلب را در یک جلسه مطالعه نکنید. در عوض، این پست را به موارد دلخواه خود اضافه کنید و وقتی اصطلاحی را در یک انجمن، گروه، پست وبلاگ، وبینار و غیره متوجه نشدید، به آن بازگردید.

301 تغییر مسیر (301 redirect)

تغییر مسیر 301، دستورالعملی است که به مرورگر وب شما (برنامه‌ای که برای استفاده از اینترنت باز می‌کنید) زمانی که به یک آدرس آنلاین جدید انتقال می‌دهید، داده می‌شود. بنابراین افرادی که فقط با آدرس وب قدیمی (www.oldpage.com) آشنا هستند، به آدرس وب جدید (www.newpage.com) منتقل می شوند.
این فرآیند شبیه به تغییر مسیر نامه ارائه شده توسط اداره پست است. هنگامی که به شهر یا شهر جدیدی نقل مکان می کنید، پس از پر کردن کارت درخواست، همچنان می توانید از افرادی که آدرس جدید شما را نمی دانند، نامه دریافت کنید زیرا خدمات پستی شما نامه را به آدرس جدید شما ارسال می کند.

تغییر مسیر 301
تغییر مسیر 301

302 تغییر مسیر (302 redirect)

تغییر مسیر 302 مانند تغییر مسیر 301 است، اما "انحراف" فقط موقتی است. این معمولاً زمانی انجام می‌شود که صفحه اصلی وب در حال تعمیر است یا مالک می‌خواهد افراد، صفحه دیگری را برای مدت محدودی ببینند. برای مثال، اگر صفحه اصلی تبلیغات تابستانی را نشان می‌دهد اما تابستان به پایان رسیده است، این صفحه باید پیشنهادهایی را برای فصل جاری نشان دهد. به جای تغییر محتوا در صفحه اصلی، بازدیدکنندگان به صفحه دیگری هدایت می شوند.

خطای 404 (404 error)

خطای 404، به این معنی است که صفحه را نمی توان یافت. این پیغام خطا زمانی نمایش داده می شود که شخصی روی پیوندی کلیک می کند یا آدرس وب را وارد می کند که دیگر کار نمی کند یا اشتباه تایپ شده است. ممکن است صفحه بدون اینکه کسی پیوند را به روز کند، حذف یا منتقل شده باشد و یا شاید دامنه دیگر فعال نباشد. به عنوان مثال، اگر شخصی به صفحه شما پیوند داده شود و شما در نهایت تصمیم به تغییر URL آن داشته باشید [برای تعریف به بخش «U» زیر مراجعه کنید]، هرکسی که روی آن پیوند کلیک کند، نمی‌تواند محتوای آن صفحه را مشاهده کند. در عوض، بیننده پیام خطای 404 را مشاهده می کند.

خطای 404
خطای 404

تست A/B

تست A/B که به آن تست تقسیم نیز می‌گویند، با تقسیم گروهی از افراد به دو یا چند گروه و قرار دادن آنها در معرض نسخه‌های مختلف یک صفحه وب/ ایمیل/ آگهی انجام می‌شود تا ببینیم کدام یک در ایجاد انگیزه در افراد برای انجام کار موثرتر است. یک اقدام خاص مانند کلیک کردن، خرید، یا ارسال ایمیل. به عنوان مثال، اگر وب‌سایت شما شراب می‌فروشد، می‌توانید دو نسخه از صفحه محصول را ایجاد کنید که نسخه A یک بطری شراب قرمز را با پس‌زمینه سفید ساده نشان می‌دهد و نسخه B یک بطری شراب قرمز را روی میز با انگور و پنیر نشان می‌دهد. همه چیزهای دیگر در صفحه یکسان است. نسخه ای که خریداران بیشتری را به ارمغان می آورد برنده می شود!

نرخ رها شدن (Abandonment rate)

نرخ رها شدن ممکن است به دو مورد اشاره داشته باشد. یک تعریف به درصد افرادی اشاره دارد که یک صفحه وب را بدون بازدید از صفحه دیگری در همان سایت ترک می‌کنند که به آن نرخ پرش نیز می‌گویند. تعریف دوم به نسبت افرادی که اقلامی را به سبد خرید خود اضافه کرده‌اند اما تصمیم گرفته‌اند فرآیند تسویه‌ حساب را تکمیل نکنند، به تعداد کل افرادی که کالاها را انتخاب کرده و خرید خود را تکمیل کرده‌اند، از جمله افرادی که خرید را تکمیل نکرده‌اند، اشاره دارد.

بازاریابی مبتنی بر حساب (Account-based Marketing)

بازاریابی مبتنی بر حساب (ABM)، یک استراتژی بازاریابی بین کسب و کار (B2B) است که بر هدف قرار دادن حساب‌های با ارزش بالا با کمپین‌های بازاریابی سفارشی و شخصی تمرکز دارد. به جای ایجاد یک استراتژی بازاریابی گسترده با هدف قرار دادن مخاطبان گسترده‌تر، یک کسب‌وکار چند بازیگر کلیدی را که می‌خواهند به مشتری تبدیل کنند، ابتدا شناسایی می‌کند و تلاش‌های بازاریابی خود را طوری تنظیم می‌کند که مستقیماً با آنها صحبت کند. ABM یک استراتژی بازاریابی مهم است زیرا می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا روابط بلندمدت قوی با حساب های با ارزش بالا ایجاد کند.

Adsense

این سیستم تبلیغاتی که توسط Google اجرا می‌شود در دسترس هر کسی است که صاحب یک وب‌سایت است و می‌خواهد با اجازه دادن به Google برای پست تبلیغات در قسمت‌های مشخص شده وب‌سایت خود، از آن کسب درآمد کند. تبلیغات AdSense slots نامیده می شوند. در یک صفحه وب، اینها شبیه تبلیغات متنی، تصویری یا ویدیویی هستند.

کلمات پیشنهادی (Adsense)

یک پلتفرم تبلیغاتی است که توسط گوگل برای افرادی که مایل هستند محصولات یا خدمات خود را در صفحه نتایج موتور جستجوی گوگل (SERP)، شبکه نمایش گوگل (GDN) و سایت های وابسته به آن تبلیغ کنند، توسعه یافته است. هنگامی که یک پرس و جو را در کادر جستجو تایپ می کنید، SERP صفحه نتایجی است که تمام پیوندهای مربوط به آنچه را جستجو می کنید، نشان می دهد و تبلیغ متنی که به عنوان "پیوند حمایت شده" ظاهر می شود، نمونه ای از تبلیغات جستجو است.

مطالب مرتبط: نحوه استفاده و درک SEO به عنوان یک مبتدی

وابسته (Affiliate)

به طور معمول، یک وابسته شخصی است که صاحب یک سایت یا لیست ایمیل است و از کمک به تبلیغ کنندگان برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود درآمد کسب می کند. بسیاری از محصولات و خدمات آنلاین، برنامه های وابسته را ارائه می دهند که افراد فقط باید در برنامه ثبت نام کنند تا بتوانند کمیسیون های وابسته را دریافت کنند.
روشی که افراد معمولاً از طریق بازاریابی وابسته کسب درآمد می کنند، نوشتن در مورد محصول یا خدماتی است که تبلیغ می کنند و این اطلاعات را به صفحه تبلیغ کننده پیوند می دهند. وقتی بازدیدکنندگان محتوا را می‌خوانند، روی پیوند کلیک می‌کنند و خرید می‌کنند، شرکت وابسته از فروش کمیسیون دریافت می‌کند.

الگوریتم (Algorithm)

الگوریتم، اصطلاح رایجی است که برای اشاره به الگوریتم جستجوی گوگل استفاده می شود. این مجموعه قوانینی است که گوگل برای تصمیم‌گیری اینکه کدام وب‌سایت‌ها باید در نتایج جستجو (صفحه‌ای که پس از انجام جستجو ظاهر می‌شود) و نحوه رتبه‌بندی آن‌ها گنجانده شوند، استفاده می‌کند. این راهی است که گوگل تلاش می‌کند تا منسجم‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج را برای پرسش‌های آنلاین تضمین کند.

متن جایگزین تصویر (Image alt text)

متن alt (مخفف جایگزین) که به عنوان «ویژگی‌های alt» یا «توضیحات alt» نیز شناخته می‌شود، زمانی ظاهر می‌شود که ماوس خود را روی یک تصویر در یک سایت نگه دارید. متن جایگزین برای توصیف ظاهر و کاربردهای یک تصویر استفاده می شود و زمانی که تصویر بارگذاری نمی شود، این متن به جای آن ظاهر می شود. همچنین برای کاربران کم بینا که از نرم افزار صفحه خوانی هنگام مرور وب استفاده می کنند، مفید است. این اطلاعات توسط نرم افزار قابل خواندن است و به این بازدیدکنندگان اجازه می دهد تا تصویر موجود در صفحه وب را بهتر درک کنند.

تجزیه و تحلیل (Analytics)

تجزیه و تحلیل، فرآیند جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها در مورد ترافیک وب است. این بیشتر اطلاعات مربوط به تعداد بازدیدکنندگان سایت و صفحاتی است که بازدید شده است (همچنین به عنوان داده های "clickstream" شناخته می شود). برنامه های بسیاری برای تجزیه و تحلیل وب وجود دارد که می تواند به شما کمک کند، تعیین کنید که کدام بخش از یک وب سایت در جلب نظر خوانندگان و مشتریان موثر است و کدام یک نیاز به بهبود دارند. یکی از نمونه های نرم افزار تجزیه و تحلیل وب، گوگل آنالیتیکس است .

متن لنگر (Anchor text)

در یک صفحه وب، متن لنگر، متن برجسته یا زیرخط شده‌ای است که حاوی پیوندی به صفحه دیگری در سایت یا صفحه ای در یک سایت دیگر است.

API

رابط برنامه نویسی برنامه (API)، مجموعه ای از روال ها، پروتکل ها و ابزارهایی است که به یک برنامه اجازه می دهد اطلاعات را از برنامه دیگری دریافت کند و از آن داده ها برای اهداف خود استفاده کند. این مانند یک زبان مشترک برای برنامه ها است که امکان مکالمه را فراهم می کند. یک API، یک برنامه کاربردی را "تماس" می کند، اطلاعات را دریافت می کند و این اطلاعات را برای شما به ارمغان می آورد.

پاسخگوی خودکار (Autoresponder)

پاسخگوی خودکار، یک پیام ایمیل است که تنظیم شده است که به طور خودکار برای گیرندگان خود ارسال شود. هنگامی که برای یک خبرنامه ایمیل ثبت نام می کنید و در عرض چند ثانیه پس از کلیک روی "پیوستن" یک ایمیل خوش آمدگویی در صندوق ورودی خود دریافت می کنید، این یک پاسخ خودکار است.

میانگین ارزش سفارش (Average Order Value)

میانگین ارزش سفارش (AOV)، میانگین پولی است که مشتری در فروشگاه شما در یک خرید خرج می کند. معمولاً با شرکت‌های تجارت الکترونیک مرتبط است، اما می‌تواند برای هر کسب‌وکاری اعمال شود - شامل دوره‌های آنلاین و مربیگری. شما به راحتی می توانید AOV خود را با یک فرمول ساده مقدار سفارش متوسط اندازه گیری کنید:
میانگین ارزش سفارش = کل درآمد فروش / تعداد سفارشات

آواتار (Avatar)

این می تواند یک تصویر یا نمادی باشد که به نمایه یک شخص متصل شده است. معمولاً هنگام نظر دادن در وبلاگ یا انجمن آنلاین، این آواتارها را در کنار نام شخصی یا نام مستعار آنلاین مشاهده خواهید کرد.

B2B

اصطلاح Business-to-Business (B2B) به شرکت هایی اطلاق می شود که محصولات یا خدمات را به سایر مشاغل می فروشند. یک مثال می تواند مراکز تماس باشد که پشتیبانی مشتری برون سپاری یا خدمات فروش مستقیم را ارائه می دهند.

B2C

شرکت های تجاری به مصرف کننده (B2C) محصولات یا خدمات را مستقیماً به مصرف کنندگان ارائه می دهند، مانند نایک یا اپل.

بک لینک (Backlink)

بک لینک، همچنین به عنوان "لینک ورودی" شناخته می شود که یک لینک ورودی به یک وب سایت است که از یک سایت دیگر منشا می گیرد. بک لینک ها در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) بسیار مهم هستند: می توانید آن را به عنوان یک کافی شاپ محلی در نظر بگیرید که مشتریان در مورد آن با دوستان خود صحبت می کنند. این مشتریان مانند سایر سایت هایی هستند که به کافی شاپ پیوند دارند. هر چه مشتریان بیشتر در مورد کافی شاپ صحبت کنند، محبوبیت آن بیشتر می شود.

نشانک (Bookmark)

نشانک یا «مورد علاقه»، نشانگری برای صفحات وب و فایل‌ها است. وقتی شخصی می‌خواهد صفحه‌ای را نشانک کند، معمولاً روی نماد ستاره در سمت راست کادر URL، در سراسر URL صفحه کلیک می‌کند. همانطور که نشانک کردن صفحه ای از کتابی که در حال خواندن آن هستید، بازگشت به صفحه ای را که ترک کرده اید آسان تر می کند، نشانک گذاری یک صفحه یا فایل آنلاین نیز دسترسی شما به آن صفحه یا فایل را آسان تر می کند.

ربات (Bot)

ربات که به عنوان خزنده یا عنکبوت نیز شناخته می شود، اصطلاحی است که معمولاً برای اشاره به نرم افزاری است که توسط موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو برای کاوش در اینترنت برای نمایه سازی وب سایت ها استفاده می شود. یک ربات برای بررسی محتوای وب سایت و گرفتن اطلاعات استفاده می شود که به موتور جستجو منتقل می شود تا در پایگاه داده آن گنجانده شود.

نرخ پرش (Bounce Rate)

نرخ پرش به درصد افرادی اشاره دارد که یک صفحه وب را بدون بازدید از صفحه دیگری در همان سایت ترک می کنند. در بیشتر شرایط، می توان از آن برای تعیین ارتباط اطلاعات موجود در صفحه با افرادی که از آن بازدید می کنند، استفاده کرد.

هاپ وبلاگ (Blog Hop)

هاپ وبلاگ ، که به آن حزب پیوند نیز گفته می شود، یک رویداد شبکه وبلاگ نویسان آنلاین است. زمانی است که لیستی از پیوندها به وبلاگ های مختلف بین وبلاگ نویسان شرکت کننده به اشتراک گذاشته می شود. هاپ وبلاگ می تواند توسط یک یا چند میزبان میزبانی شود و می تواند باز باشد (هرکسی می تواند شرکت کند) یا بسته باشد (بلاگرها باید دعوت شوند). هدف اصلی احزاب پیوند این است که به وبلاگ نویسان در یک جایگاه خاص اجازه دهند تا با هم ارتباط برقرار کنند و خوانندگان خود را به اشتراک بگذارند.

پودرهای سوخاری (Breadcrumbs)

این اصطلاح از افسانه هانسل و گرتل گرفته شده است که در آن از پودر سوخاری برای ایجاد مسیری برای بازگشت به خانه هانسل و گرتل استفاده می شد. مشابه این داستان، از breadcrumbs در وب سایت ها استفاده می شود تا کاربران بتوانند مسیر خود را از مکان فعلی خود در رابطه با ساختار سایت آسان تر ردیابی کنند. خرده نان اغلب در فروشگاه‌های آنلاین دیده می‌شود و این امر باعث می‌شود تا کاربران به راحتی جایگاه خود را در وب‌سایت پیگیری کنند. این یک مثال است: خانه > زنانه > لباس زنانه > تاپ.

تمایل به برند (Brand Affinity)

تمایل به برند معیاری است که نشان می دهد مردم چقدر به برند شما اهمیت می دهند. این شامل تمام احساسات و عواطف مثبتی است که مردم نسبت به کسب و کار شما دارند و اینکه آیا آنها معتقدند ارزش ها و باورهای مشابهی دارید یا خیر. وابستگی به برند، ارتباط عاطفی محکمی را بین برند و مشتریانش تضمین می کند.

تمایل به برند
تمایل به برند

سفیر نام تجاری (Brand Ambassador)

یک سفیر برند، از دهان به دهان برای افزایش آگاهی از برند و تبلیغ یک برند در محافل اجتماعی خود استفاده می کند. آنها از سرنخ هایی که به کسب و کار می آورند، درآمد کسب می کنند. آنها ممکن است برند را به صورت آنلاین از طریق پلتفرم های رسانه های اجتماعی مختلف، پست های وبلاگ یا ویدیوهای YouTube تبلیغ کنند. آنها همچنین ممکن است شخصاً تبلیغ کنند، به عنوان مثال در محوطه دانشگاه یا یک مکان خاص.

همکاری های برند (Brand Collaborations)

همکاری برند زمانی اتفاق می‌افتد که یک برند و یک تأثیرگذار یا سازنده محتوا با هم کار می‌کنند تا برای رسانه‌های اجتماعی یا دیگر پلتفرم‌های آنلاین مانند وبلاگ‌ها، محتوا ایجاد کنند. زمانی که یک تأثیرگذار یا یک برند در مورد هزینه پروژه توافق می‌کند، برای همکاری‌های برند، گاهی فرصت‌های پولی است و گاهی ممکن است در ازای کار به اینفلوئنسر یا سازنده محتوا، محصولی رایگان ارائه دهد.

هویت نام تجاری (Brand Identity)

هویت برند، شامل هر علامت ملموس یا غیر قابل لمسی است که یک برند بر روی مخاطب یا مصرف کننده خود می گذارد. انجمن بازاریابی آمریکا (AMA) برند را اینگونه تعریف می کند: «نام، اصطلاح، طرح، نماد یا هر ویژگی دیگری که کالا یا خدمات یک فروشنده را متمایز از کالاهای فروشندگان دیگر می کند». استانداردهای برند سازمان بین المللی، استاندارد (ISO) اضافه می کند که یک نام تجاری "یک دارایی نامشهود است" که قصد دارد "تصاویر و تداعی های متمایز را در ذهن سهامداران ایجاد کند و از این طریق منافع / ارزش های اقتصادی را ایجاد کند."

لینک خراب (Broken Link)

پیوند شکسته، پیوندی را به صفحه ای ارائه می دهد که دیگر وجود ندارد یا به دلیل حذف صفحه یا تغییرURL. وقتی کسی روی یک لینک خراب کلیک می کند، صفحه ای با پیام خطای 404 را می بیند که معمولاً با عبارت "صفحه یافت نشد" همراه است.

مرورگر (Browser)

مرورگر، نرم افزاری است که برای مشاهده صفحات وب، تصاویر گرافیکی و محتوای آنلاین استفاده می شود. پرکاربردترین مرورگرها عبارتند از گوگل، کروم، فایرفاکس، اینترنت، اکسپلور و سافاری. مرورگرها، کد را از یک سایت (معمولاً HTML ،CSS و جاوا اسکریپت) می گیرند و آن را به محتوای بصری پسندی که هنگام «مرور» وب می بینید، ترجمه می کنند.

مرورگرها
مرورگرها

تأییدیه‌های تجاری (Business Affirmations)

تصدیق، عبارت کوتاهی است که برای تقویت تفکر مثبت تکرار می شود. هدف از تاکیدات، به چالش کشیدن ادراکات منفی با تمرکز بر افکار مثبت به جای آن است. جملات تاکیدی تجاری می تواند به شما قدرت دهد و به شما کمک کند تا از شرایط سخت عبور کنید. هنگامی که به طور مداوم از جملات تاکیدی استفاده می شود، می تواند افکار قدرتمندی در مورد خود و کسب و کار شما ایجاد کند.

CAC 

هزینه جذب مشتری (CAC)، همان هزینه متقاعد کردن مشتری برای خرید یک محصول یا خدمات است. به عنوان مثال، اگر یک صاحب کسب و کار برای یک سال 100 دلار برای بازاریابی هزینه کند و بتواند 100 مشتری را در همان سال به دست آورد، CAC 1.00 دلار خواهد بود.

حافظه پنهان (Cache)

کش، حافظه پنهان مرورگر نیز نامیده می شود، این یک مکان ذخیره سازی موقت در رایانه شما برای فایل هایی است که توسط مرورگر شما برای نمایش وب سایت ها دانلود شده اند. این فایل ها شامل هر سندی است که یک سایت را تشکیل می دهد، مانند تصاویر گرافیکی و سایر محتوای چند رسانه ای که حافظه پنهان مرورگر به بازدیدکنندگان وب اجازه می‌دهد تا زمان بارگذاری سریع‌تری را تجربه کنند، زیرا برخی از داده‌های مورد نیاز برای بارگیری یک سایت از قبل در دستگاه‌های آنها ذخیره شده است، به‌جای اینکه مجبور به درخواست داده از طریق اینترنت باشند.

برچسب متعارف (Canonical tag)

تگ متعارف، یک پیام پنهان در یک صفحه وب است که به موتورهای جستجو می گوید که محتوای موجود در یک URL خاص، فقط یک کپی یا تکراری از محتوای یک URL دیگر است. با استفاده از یک تگ متعارف، می‌توانید با «گفتن» به موتورهای جستجو که کدام نسخه از محتوا باید در نتایج جستجو ظاهر شود، از مشکلات سئو ناشی از محتوای مشابه یا تکراری که در چندین URL ظاهر می‌شود، جلوگیری کنید.

کپچا (Captcha)

کپچا، ابزاری است که برای جلوگیری از هرزنامه استفاده می شود. این معمولاً به شکل یک چالش یا تست پاسخ است که حل آن برای یک ربات سخت است، مانند درخواست از افراد برای تایپ کاراکترهای تحریف شده‌ی نشان داده شده بر روی صفحه، حل یک مسئله ریاضی ساده یا کلیک بر روی تصاویری که با معیارهای معین مطابقت دارند.

حساس به حروف کوچک و بزرگ (Case Sensitive)

وقتی چیزی به حروف بزرگ و کوچک حساس است، می تواند حروف بزرگ و حروف کوچک را تشخیص دهد. به عنوان مثال، رمزهای عبور معمولاً به حروف کوچک و بزرگ حساس هستند، بنابراین مهم است که حروف را دقیقاً به روشی که هنگام ایجاد رمز عبور وارد کرده‌اند، تایپ کنید. در غیر این صورت کاربر نمی تواند وارد حساب کاربری خود شود.

CDN

مخفف Content Delivery Network یا Content Distribution Network، به شبکه ای از سرورها در سراسر جهان اطلاق می شود که محتوای سایت مانند تصاویر و ویدیوها را ذخیره می کند. با گسترش سرورها در سراسر کشورها، بازدیدکنندگان می توانند وب سایت ها را به دلیل نزدیکی به منبع داده، سریع‌تر بارگذاری کنند.
بدونCDN، اگر وب‌سرور در ایالات متحده واقع شده باشد، زمان زیادی طول می‌کشد تا یک بازدیدکننده سایت در آسیا یک صفحه را بارگیری کند. با این حال، از آنجایی که شبکه ای از سرورها در سراسر جهان پراکنده هستند، محتوا از نزدیکترین سرور دریافت می شود و صفحه سریع‌تر بارگذاری می شود.

شبکه تحویل محتوا
شبکه تحویل محتوا

ول کردن (Churn)

به مشتریانی اطلاق می شود که رابطه خود (تجاری یا غیر تجاری) را با یک تجارت به پایان رسانده اند. به عنوان مثال، هنگامی که برای یک خبرنامه، ایمیل ثبت نام می کنید اما در نهایت اشتراک خود را لغو می کنید یا در لیست ایمیل غیرفعال می شوید، بخشی از "فهرست لیست" کسب و کار می شوید. این یک ضرر در نظر گرفته می شود که بر تلاش های رشد آنها تأثیر می گذارد.

کلیک طعمه (Clickbait)

هر محتوایی است که به گونه ای نوشته شده باشد که مردم را به کلیک روی آن ترغیب کند، اغلب از طریق استفاده از یک عنوان یا تصویر نادرست. چند تکنیک کلیک شامل بیان نتایج باورنکردنی ("این مکمل را بنوشید و نتایج شگفت انگیز را در 7 روز ببینید")، ترفندهای ساده ("تنها 3 تمرینی که برای یک بدن شگفت انگیز نیاز دارید") و داستان های مرموز ("مردی از همسرش طلاق گرفت بعد از دیدن این عکس").

نرخ کلیک (Click Through Rate)

نرخ کلیک (CTR)، معیاری است که معمولاً برای سنجش موفقیت یا عدم موفقیت یک کمپین تبلیغاتی آنلاین برای یک وب سایت یا یک کمپین ایمیل استفاده می شود. این درصد با تقسیم تعداد افرادی که روی یک پیوند خاص در یک سایت یا ایمیل انفجار کلیک می کنند، بر تعداد کل افرادی که صفحه وب، ایمیل یا آگهی را مشاهده کرده اند، محاسبه می شود.

پخش جریانی کلیک کنید (Clickstream)

جریان کلیک، به رکورد هر چیزی که توسط یک شخص در هنگام مرور وب کلیک می شود، اشاره دارد. هر بار که شخصی روی یک لینک، تصویر یا شیء در یک صفحه وب کلیک می کند، همه این ها ثبت و ذخیره می شوند. این اطلاعات برای یادگیری عادات و ترجیحات مرور بازدیدکنندگان مفید است.

CMS

سیستم مدیریت محتوا (CMS)، یک راه حل نرم افزاری است که ایجاد، ویرایش، سازماندهی و انتشار محتوای دیجیتال در اینترنت را تنها با استفاده از یک رابط یا ابزار مدیریت ممکن می سازد. CMS در واقع یک ابزار عالی برای افرادی است که هیچ تخصص فنی ندارند زیرا به افراد اجازه می دهد، وب سایت ها را حتی بدون دانستن نحوه کدنویسی ایجاد و مدیریت کنند.

CNAME

CNAME مخفف Canonical Name است که به آن Canonical Domain نیز گفته می شود. یک CNAME، به عنوان نام مستعار برای دامنه ها کار می کند. اگر دامنه شما mywebsite1.com است و محتوای mywebsite2.com را به آن نشان می دهید، افرادی که mywebsite1.com را در کادر URL مرورگر وب خود تایپ می کنند، محتوای  mywebsite2.com را مشاهده خواهند کرد.

فشرده سازی (Compression)

اصطلاح فشرده سازی معمولاً به فشرده سازی فایل اشاره دارد، یعنی زمانی که اندازه یک فایل تصویر کاهش می یابد تا بتوان آن را سریعتر دانلود / آپلود کرد. هنگامی که یک تصویر بسیار بزرگ به یک صفحه وب اضافه می شود، بر زمان بارگذاری (زمانی که طول می کشد تا وب سایت تمام محتوا و تصاویر خود را نمایش دهد) تأثیر می گذارد، زیرا باید داده های بیشتری از اینترنت دانلود شود. هنگامی که اندازه فایل فشرده می شود، معمولاً کمی کیفیت را از دست می دهد اما دیگر فضای ذخیره سازی زیادی را اشغال نمی کند، اگرچه بارگیری یا نمایش آن در صفحه وب نیز بسیار سریعتر است.

سطل های محتوا (Content Buckets)

سطل های محتوا، دسته هایی از اطلاعات هستند که برندها و سازندگان از آنها برای سازماندهی محتوای خود استفاده می کنند. هر سطل متفاوت است، اما همه آنها باید به پیام کلی برند مرتبط باشند. سطل های محتوا موضوع نیستند، بلکه آنها انواع محتوا هستند. در حالی که برندها اغلب از شش سطل محتوا استفاده می‌کنند - آموزش، الهام، شخصی، تبلیغات، گفتگو و سرگرمی - سطل‌هایی که استفاده می‌کنید، بسته به اهداف تجاری شما می‌توانند متفاوت باشند.

سازنده محتوا (Content Creator)

سازنده محتوا، شخصی است که محتوا را در یک یا چند فرمت – نوشتاری، صوتی، تصویری یا تصویری– برای مخاطب هدف ایجاد می‌کند. هر کسی که عکس و ویدیو را در رسانه های اجتماعی پست می کند یا برای کانال های شخصی خود پست های وبلاگ می نویسد، می تواند تولید کننده محتوا در نظر گرفته شود، اما یک تولید کننده محتوای حرفه ای کسی است که می تواند از محتوای خود کسب درآمد کند.

مدیریت محتوا (Content Curation)

مدیریت محتوا، درواقع فرآیند مرور محتوای موجود در وب، انتخاب بهترین نمونه ها و به اشتراک گذاری آن ها به صورت آنلاین است. در بازاریابی، مدیریت محتوا راهی برای افزودن ارزش به برند شما با ارائه اطلاعات مرتبط به مشتریان و مخاطبان آنلاین است. برای مثال، می تواند به اشتراک گذاری محتوا در پروفایل های رسانه های اجتماعی شما مانند فیس بوک باشد. اگر کسب و کار شما محصولات بهداشتی را می فروشد، به اشتراک گذاری پست های مرتبط با سلامتی از یک صفحه فیس بوک دیگر، یکی از راه های انجام مدیریت محتوا است.

ارتقاء محتوا (Content Upgrade)

ارتقاء محتوا که به عنوان "مغناطیس سرب" نیز شناخته می شود، محتوای پاداشی است که معمولاً در ازای آدرس ایمیل آنها به افراد داده می شود. این می تواند به صورت یک کتاب الکترونیکی قابل دانلود رایگان یا دسترسی به یک ویدیوی خاص باشد.

تبدیل (Conversion)

تبدیل، یک اصطلاح بازاریابی است که زمانی را توصیف می کند که بازدیدکننده سایت یک اقدام یا هدف بازاریابی مورد نظر را انجام می دهد، مانند ثبت نام در خبرنامه ایمیل، ثبت نام در یک سمینار رایگان، دانلود یک کوپن آنلاین یا خرید آنلاین.

نرخ تبدیل (Conversion Rate)

این به درصد افرادی اشاره دارد که یک اقدام دلخواه را در یک صفحه وب انجام داده اند، مانند خرید آنلاین. هنگامی که یک صفحه وب به عنوان دارای نرخ تبدیل بالا توصیف می شود، این بدان معنی است که بازدیدکنندگان در این صفحه نسبت به کاری که صفحه برای انجام آن طراحی شده است، بسیار پاسخگو هستند.

کوکی (Cookie)

کوکی، فایلی است که توسط مرورگر در رایانه کاربر ذخیره می شود و هنگام بازدید از یک وب سایت ضبط می شود. کوکی‌ها به وب‌سایت‌ها امکان شناسایی بازدیدکنندگان بازگشتی را می‌دهند و می‌توانند برای بهبود تجربه کاربر با از سرگیری از جایی که کار را متوقف کرده‌اند، به خاطر سپردن ورود به سیستم ثبت‌شده، اولویت‌ها و غیره مورد استفاده قرار گیرند. بازاریابان از کوکی‌ها برای پیگیری تحلیل‌ها و کمپین‌های تبلیغاتی نیز استفاده می‌کنند.

کپی رایتینگ (Copywriting)

کپی رایتینگ، شکلی از ارتباطات متقاعد کننده کتبی است. هدف از کپی رایتینگ، بازاریابی یک محصول یا خدمات برای یک تجارت یا برند است. این شامل ایجاد محتوای قانع کننده است که مخاطبان هدف را متقاعد می کند تا اقدام خاصی را انجام دهند.

هزینه هر سرنخ (Cost Per Lead)

هزینه هر سرنخ، یک مدل قیمت گذاری برای کمپین های تبلیغاتی است که اغلب توسط بازاریابان برای ایجاد لیست خبرنامه، برنامه پاداش یا برنامه جذب مشتری استفاده می شود. از طریق ارتباط با افرادی که به برند خود علاقه مند هستند، کار می کند. در این نوع مدل قیمت‌گذاری، تنها زمانی از تبلیغ‌کننده هزینه دریافت می‌شود که بازدیدکنندگان سایت، فرم ثبت‌نام را به طور کامل پر کنند.

CPC

هزینه به ازای کلیک (CPC) یک مدل قیمت‌گذاری برای کمپین‌های تبلیغاتی است که در آن یک تبلیغ‌کننده به ازای کلیک هر کاربر روی پیوندی در یک تبلیغ آنلاین که آنها را به وب‌سایت تبلیغ‌کننده هدایت می‌کند، مبلغ مشخصی را به موتور جستجویی مانند Google یا Bing پرداخت می‌کند.

CPM

نمایش هزینه در هزار (CPM) یک تبلیغ، یک مدل قیمت گذاری برای کمپین های تبلیغاتی را توصیف می کند، که در آن تبلیغ کنندگان به ازای هر 1000 نفری که تبلیغ آنها را می بینند، مبلغ مشخصی را پرداخت می کنند، صرف نظر از اینکه این افراد روی تبلیغ کلیک می کنند یا خرید می کنند. "M" در "CPM" از کلمه لاتین mille به معنای 1000 مشتق شده است.

خزنده (Crawler)

همچنین به عنوان "ربات" یا "عنکبوت" شناخته می شود، خزنده اصطلاحی است که معمولاً برای اشاره به نرم افزاری است که توسط موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو برای کاوش در اینترنت برای مکان یابی و فهرست بندی وب سایت ها استفاده می شود. یک خزنده برای کاوش محتوای وب سایت، گرفتن اطلاعات و سپس بردن آن به موتور جستجو برای گنجاندن در پایگاه داده موتور جستجو استفاده می شود.

خلاصه خلاقانه (Creative Brief)

خلاصه خلاقانه، یک سند پویای یک یا دو صفحه ای است که محدوده و تمرکز یک پروژه خلاقانه را مشخص می کند. خلاصه های خلاقانه زمانی مفید هستند که همکارانی از شرکت ها یا بخش های مختلف در یک پروژه درگیر شوند. یک کپی‌رایتر، طراح، بازاریاب یا توسعه‌دهنده ممکن است خلاصه را برای درک چشم‌انداز پروژه، انتظارات و موارد دیگر بررسی کند. بهترین خلاصه های خلاقانه شامل جزئیات مربوط به هر جزء پروژه است و به حداقل رساندن سردرگمی کمک می کند.

CRM

مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به نرم افزاری اطلاق می شود که شرکت ها از آن برای ردیابی، مدیریت و تجزیه و تحلیل داده های مربوط به مشتریان و مشتریان بالقوه خود (معمولاً) با هدف ایجاد درآمد از طریق بهبود تعاملات خود با مخاطبین استفاده می کنند.

CRO

بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) به تلاش هایی برای یافتن اینکه چرا بازدیدکنندگان وب سایت به نشانه های آنلاین برای خرید یک محصول یا خدمات پاسخ نمی دهند، اشاره دارد، در حالی که طراحی و عملکرد وب سایت را بهبود می بخشد به طوری که بازدیدکنندگان بیشتری به مشتری تبدیل می شوند.

CSS

برگه سبک آبشاری (CSS) ، زبانی است که توسعه‌دهندگان وب برای قالب‌بندی طراحی و طرح‌بندی یک وب‌سایت استفاده می‌کنند تا رنگ‌ها، فونت‌ها و تصاویر پس‌زمینه در سراسر سایت یکنواخت شوند. زمانی که رنگ فونت نیاز به تغییر دارد، برای مثال، توسعه‌دهنده وب می‌تواند آن تغییرات را در CSS انجام دهد تا تغییر به طور خودکار در تمام صفحات وب اعمال شود.

CTA

Call-to-Action اساساً دعوتی است از بازدیدکنندگان وب سایت برای استفاده از یک پیشنهاد، پیوستن به لیست پستی یا خرید در قالب یک لینک متنی، دکمه یا تصویر. نمونه‌هایی از CTA عبارتند از: «کوپن آنلاین خود را دانلود کنید»، «اکنون مشترک شوید» یا «اکنون بخرید».

محتوای انتخاب شده (Curated Content)

محتوای سرپرستی شده، یک استراتژی برندسازی است که شامل منبع یابی، سازماندهی و به اشتراک گذاری محتوای دیگران است. یک متصدی محتوا انواع مختلف محتوا را مرتب می کند و آنچه را که در کانال های بازاریابی مختلف با مخاطبانش طنین انداز می شود، به اشتراک می گذارد. مدیریت محتوا می‌تواند شامل منبع‌یابی مقالات، ویدئوها، پست‌های وبلاگ، داده‌ها، اینفوگرافیک‌ها، نقل‌قول‌ها، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و غیره از رهبران فکری مختلف، کارشناسان، تأثیرگذاران و سایر برندها باشد تا در برنامه پست‌های خود بگنجانید.

حفظ مشتری (Customer Retention)

حفظ مشتری، توانایی افزایش ارزش طول عمر مشتری یا افزایش وفاداری مشتری است. برنامه حفظ مشتری یک استراتژی تجاری است که به ایجاد مشتریان بازگشتی کمک می کند. این شامل بسیاری از استراتژی های بازاریابی مختلف از بازاریابی ایمیلی گرفته تا کمپین های رسانه های اجتماعی است تا مشتریان فعلی را حفظ کند و مطمئن شود که آنها به خرید یک محصول یا خدمات ادامه می دهند.

خالق دیجیتال (Digital Creator)

همانطور که از نام آن پیداست، یک خالق دیجیتال هر کسی است که محتوای دیجیتال ایجاد می کند. محتوای دیجیتال می‌تواند پست‌های رسانه‌های اجتماعی، پست‌های وبلاگ، تصاویر یا گرافیک‌ها، پادکست‌ها، ویدئوها، دوره‌های آنلاین و غیره باشد. بسته به نوع محتوا و همچنین پلتفرم محتوا، طیفی از مهارت‌های مختلف ممکن است مفید باشد. این مهارت ها می تواند شامل طراحی گرافیک، نوشتن، ویرایش ویدئو و غیره باشد.

محصولات دیجیتال (Digital Products)

محصولات دیجیتال، هر چیزی است که می توانید به صورت آنلاین بسازید و بفروشید که یک محصول فیزیکی نیست و در واقع، اقلام ناملموس هستند. به عنوان مثال، یک قالب صفحه فرود، یک محصول دیجیتالی است. شما نمی توانید آن را در دستان خود نگه دارید، اما ارزش دارد و به صورت الکترونیکی وجود دارد. نمونه‌هایی از محصولات دیجیتال از نرم‌افزار و دوره‌های آنلاین گرفته تا پخش موسیقی و حتی فیلم را شامل می‌شود.

DNS

سرویس/ سرور/ سیستم نام دامنه (DNS) ، یک سرویس اینترنتی است که نام دامنه را به آدرس های IP ترجمه می کند. DNS ، چیزی شبیه دفترچه تلفن برای وب سایت ها است، با این تفاوت که به جای نام افراد، نام دامنه (www.google.com) وجود دارد. به جای شماره تلفن، دارای آدرس IP (74.125.224.72) است. DNS مفید است زیرا به خاطر سپردن اسامی برای افراد آسان تر است، اما رایانه ها از آدرس های IP برای دسترسی به وب سایت ها استفاده می کنند.
هر بار که از نام دامنه استفاده می کنید، به یک سرویس DNS برای ترجمه نام دامنه به آدرس IP مربوطه آن نیاز است. به عنوان مثال، نام دامنه www.webcadeh.com ممکن است به 198.107.242.7 ترجمه شود.

DDoS

DDoS مخفف عبارت Distributed Denial of Service است. حمله DDoS زمانی اتفاق می‌افتد که یک وب‌سایت پر از ترافیک جعلی باشد که آفلاین شود. به این، به عنوان سقوط قند فکر کنید. وقتی مواد شیرین بیش از حد می خورید، در نهایت بدن شما به تمام قندی که خورده اید واکنش نشان می دهد و احساس خستگی می کنید. به همین ترتیب، هنگامی که یک وب سایت با ترافیک بیش از حد جعلی بمباران می شود (حجم غیرعادی بالای بازدیدهای جعلی از منابع غیر انسانی)، وب سایت تحت تأثیر این میزان ترافیک قرار می گیرد و آفلاین می شود.

ترافیک مستقیم (Direct Traffic)

ترافیک مستقیم یکی از رایج ترین منابع بازدید از وب سایت شما است که شامل بازدیدکنندگانی است که URL وب سایت شما را به صورت دستی در مرورگر خود تایپ کرده یا روی یک نشانک کلیک کرده اند. ترافیک مستقیم به عنوان بازدیدهایی که وب سایت ارجاعی ندارند، تعریف می شود. هنگامی که یک بازدیدکننده پیوندی را از یک وب سایت به وب سایت دیگر دنبال می کند، سایت مبدأ به عنوان ارجاع دهنده در نظر گرفته می شود. این سایت‌ها می‌توانند موتورهای جستجو، رسانه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها یا وب‌سایت‌های دیگری باشند که پیوندی به وب‌سایت دیگری برای بازدیدکنندگان دارند.

لینک Dofollow

در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)، یک لینک dofollow به موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ می گوید که پیوندی را دنبال کرده و به وب سایتی که در آن منتهی می شود برسند. به‌طور پیش‌فرض، همه پیوندهای آنلاین، پیوندهای dofollow هستند. بنابراین، به عنوان مثال، اگر عبارت "اینجا را کلیک کنید" به صفحه وب www.webcadeh.com/category پیوند داده شده باشد، با کلیک بر روی این پیوند شما را به آن صفحه وب خاص هدایت می کنید. موتورهای جستجو همچنین می توانند آن صفحه را ببینند و آن را به صفحه نتایج موتور جستجو (SERP)  خود اضافه کنند.

دامنه (Domain)

دامنه، به نام کاربرپسندی اشاره دارد که تصمیم گرفتید به عنوان آدرس وب سایت خود از آن استفاده کنید. می تواند از هر ترکیبی از حروف و اعداد مانند  website123.com، mywebsite.com یا website1.com تشکیل شود. هر وب سایت باید یک دامنه منحصر به فرد داشته باشد. اگر دامنه خاصی را ثبت کرده باشید، فقط به وب سایت شما منتهی می شود.

دامنه وب سایت
دامنه وب سایت

کاهش فروش (Downsell)

یک استراتژی فروش برای فروش چیزی مقرون به صرفه تر به مشتری پس از رد محصول یا پیشنهاد اصلی شما است. به عنوان مثال، اگر یک جعبه کوکی را به قیمت 25 دلار می‌فروشید و مشتریان می‌گویند که قیمت آن بسیار بالاست، گزینه ارزان‌تری مانند جعبه کمی کوچک‌تر و ارزان‌تر به آنها می‌دهید.

محتوای تکراری (Duplicate Content)

محتوای تکراری به این معنی است که دو یا چند URL محتوای یکسانی را نشان می دهند. این یک مشکل در بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) است، زیرا تشخیص اینکه کدام تکرار مرتبط‌تر است، برای موتورهای جستجو دشوارتر می‌شود. علاوه بر این، می تواند باعث کاهش ارزش یک قطعه محتوا در بین چندین URL شود.

کتاب الکترونیکی (Ebook)

مخفف «electronic book»، کتاب الکترونیکی نسخه دیجیتالی یک کتاب سنتی است که برای خواندن در رایانه، تلفن‌های هوشمند، تبلت و غیره طراحی شده است. مانند کتاب فیزیکی، قالب کتاب الکترونیکی دارای جلد، فهرست مطالب، فصل‌ها، شماره صفحات، پاورقی ها و موارد دیگر. برای ایجاد یک کتاب الکترونیکی، درباره یک موضوع تصمیم بگیرید، کتاب الکترونیکی خود را ساختار دهید، محتوای کتاب الکترونیکی خود را بنویسید، کتاب الکترونیکی خود را طراحی کنید، سپس منتشر کنید و تبلیغ کنید.

زمین آسانسور (Elevator Pitch)

از لحاظ تاریخی، یک طرح آسانسور به شرح مختصری از خودتان یا یک ایده تجاری اشاره دارد که می‌توان آن را در زمان محدودی مانند یک آسانسور تکمیل کرد. امروزه به این معناست که بتوانید خود، محصول یا ایده هایتان را در مدت زمان کوتاهی مطرح کنید.

سرویس گیرنده ایمیل (Email Client)

سرویس گیرنده ایمیل، چیزی است که برای خواندن، ارسال و دریافت ایمیل استفاده می کنید. جیمیل، یاهو و اوت لوک پرکاربردترین کلاینت های ایمیل هستند.

ارائه دهنده خدمات ایمیل (Email Service Provider)

یک ارائه دهنده خدمات ایمیل (ESP) شرکتی است که بازاریابی ایمیلی یا خدمات ایمیل انبوه را ارائه می دهد.  Mailchimp، Convertkit،Active Campaign  و Constant Contact تعدادی از محبوب ترین ESP ها هستند. این پلتفرم‌ها ایجاد کمپین‌های بازاریابی ایمیلی و ارسال آن‌ها به لیست توزیع (یعنی لیست قابل استفاده از نام‌ها و آدرس‌های ایمیل) را برای بازاریابان و کارآفرینان آسان می‌کند.

ترافیک ایمیل (Email Traffic)

ترافیک ایمیل به تعداد بازدیدهایی از وب سایت شما از سوی افرادی که ایمیلی از کسب و کار شما دریافت کرده اند و روی پیوند منتهی به صفحه وب شما کلیک کرده اند، اشاره دارد. میزان ترافیک ایمیل دریافتی توسط یک وب سایت می تواند به شما کمک کند، تعیین کنید که آیا کمپین های بازاریابی ایمیلی شما در هدایت بازدیدکنندگان به سمت وب سایت شما مؤثر است یا خیر.

جاسازی کنید (Embed)

جاسازی به معنای افزودن محتوا از سایت دیگری (مانند ویدیوهای YouTube، Google Forms و غیره) به صفحات خود است.

ایموجی (Emoji)

ایموجی، تصویر کوچکی است که برای بیان یک احساس مانند شکلک یا قلب استفاده می شود. این تصاویر معمولاً به عنوان تقویت کننده یا جایگزینی برای زبان بدن در پیام های متنی، ایمیل های شخصی، انجمن های آنلاین و پست های رسانه های اجتماعی اضافه می شوند.

نامزدی (Engagement)

تعامل، به روش‌هایی اشاره دارد که مردم با یک محتوا واکنش نشان می‌دهند یا با آن تعامل می‌کنند. تعامل را می توان به صورت کلیک، لایک، اشتراک گذاری یا باز کردن اندازه گیری کرد.

نرخ مشارکت (Engagement Rate)

نرخ تعامل، یک معیار رایج در رسانه‌های اجتماعی است که برای توصیف میزان تعامل (کلیک‌ها، لایک‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها یا باز شدن‌ها) ایجاد شده توسط یک قطعه محتوا نسبت به کل مخاطبانی که پست شما را دیده‌اند، استفاده می‌شود. به عنوان مثال، اگر یک صفحه فیس بوک دارید و پیامی را ارسال می کنید که توسط 25 نفر لایک و به اشتراک گذاشته شده است و توسط 100 نفر دیده شده است، آنگاه نرخ تعامل آن 25٪ است.

محتوای همیشه سبز (Evergreen Content)

محتوای همیشه سبز، مدت ها پس از انتشار برای خوانندگان بی انتها و ارزشمند است. وقتی در مورد چیزی می نویسید که محتوای آموزنده و باکیفیت ارائه می کند، مانند یک راهنما یا مجموعه ای از نکات برای انجام کاری، این برای افرادی که آن را می خوانند ارزشمند خواهد بود، صرف نظر از اینکه آن را بلافاصله پس از انتشار محتوا خوانده اند یا خیر.

بازاریابی تجربی (Experiential Marketing)

یکی از محبوب ترین انواع بازاریابی، بازاریابی تجربی است که نوعی بازاریابی است که به مشتریان بالقوه تجربیات عملی برای ایجاد آگاهی در مورد یک محصول یا خدمات ارائه می دهد. این تجربیات می توانند حضوری باشند، اما می توانند آنلاین نیز باشند، مانند فناوری های ارتباط مجازی.

لینک خارجی (External Link)

یک پیوند خارجی در یک صفحه وب، خواننده را به یک صفحه وب در یک وب سایت دیگر هدایت می کند. اگر وب سایت شما www.mywebsite.com است و متنی دارد که به  www.anotherwebsite.com پیوند داده شده است، پس این یک پیوند خارجی است.

سوالات متداول (Frequently Asked Questions)

معمولاً یک وب‌سایت شامل صفحه یا بخشی است که به سؤالات متداول (FAQ) اختصاص داده شده است، جایی که بازدیدکننده می‌تواند سؤالات متداول مشتریان یا بازدیدکنندگان دیگر درباره محصولات یا خدمات ارائه شده را مشاهده کند.

دنبال کننده (Follower)

دنبال کردن، که به آن "دنبال کننده اجتماعی" نیز گفته می شود، گروهی از افرادی است که انتخاب کرده اند به روز رسانی های شما را در کانال های رسانه های اجتماعی خود دریافت کنند.

دنبال شونده (Following)

به این معناست که شما اقدام به دنبال کردن صفحه (پیج اینستاگرام) فردی کرده‌اید. هنگامی که صفحه‌ای را دنبال می‌کنید، صاحب آن صفحه به عنوان فالوئینگ یا دنبال‌شونده‌ی شما در می‌آید و تمامی محتوایی که وی منتشر می‌کند، اعم از پست‌ها و استوری‌ها، در صفحه اصلی شما در اینستاگرام نمایش داده می‌شود. به این ترتیب، پست‌های افرادی که دنبال می‌کنید در دسترس شما قرار می‌گیرد.

نتیجه نهایی

در این مسیر یادگیری، مهم است که یاد بگیریم چگونه از اصطلاحات پیچیده به نفع خود استفاده کنیم و به جای اینکه توسط آنها دلسرد شویم، آنها را به ابزاری برای رشد تبدیل کنیم. این راهنما برای کمک به شما در فهم بهتر و عمیق‌تر بازاریابی دیجیتال و استفاده موثر از آن در استراتژی‌های خود طراحی شده است. اگر به دنبال یادگیری بیشتر و کسب اطلاعات عمیق‌تری در این زمینه هستید، پیشنهاد می‌کنیم برای خواندن ادامه مقاله به صفحه [راز های دیجیتال مارکتینگ (بخش 2)] مراجعه کنید. در آنجا، می‌توانید اطلاعات بیشتری درباره هر یک از اصطلاحات و نحوه به کارگیری آنها در عمل بیابید، تا با اطمینان بیشتری در دنیای دیجیتال قدم بردارید.

اشتراک گذاری: whatsup واتساپ telegram تلگرام X ایکس
ارسال دیدگاه
فهرست