تا حالا شده به این فکر کنید که ای کاش می شد بتوانم کسب و کاری داشته باشم که نصف انرژی الان را برایش صرف کنم اما درآمدم چندین برابر بود؟ شاید با خودتان بگوئید این فقط یک رویا است و در واقعیت امکان پذیر نیست اما من می خواهم به شما پیشنهادی بدهم که دقیقا خواسته شما را محقق می کند و آن، طراحی سایت فروشگاه فایل می باشد. این که این فروشگاه چیست و چه کاربردی دارد را در ادامه به صورت دقیق و مفصل بررسی خواهیم کرد.
فروشگاه فایل چیست؟
همان طور که از اسم آن هم مشخص است، منظور از فروشگاه فایل، فروشگاهی است که فایل های در فرمت های گوناگون اعم از ورد، پی دی اف، پاورپوینت، ویدئو و ... را به فروش می رساند. تصور کنید که به دنبال یک کتاب برای مطالعه هستید و حال رفتن به کتاب فروشی را ندارید. شما می توانید با مراجعه به فروشگاه فایل، فرمت پی دی اف این کتاب را دانلود کنید و در مدت چند دقیقه و بدون صرف انرژی زیادی، به خواسته خودتان برسید؛ بنابراین فروشگاه فایل دقیقا همانند سایر فروشگاه های اینترنتی است؛ با این تفاوت که کالای آن، فایل های مختلف می باشد.
چطور می توانم از سایت فروشگاه فایل درآمد کسب کنم؟
شاید با خودتان فکر کنید که من چطور می توانم از این فروشگاه فایل کسب درآمد کنم و دقیقا چه چیزهایی را می توانم در آن به فروش برسانم؟ در ادامه می خواهم به صورت مفصل در این رابطه با شما صحبت کنم.
1. از علم و دانش تان استفاده کنید
یکی از بهترین راه حل ها برای فروش در فروشگاه ساز فایل، فروش مهارت ها می باشد؛ حالا چطوری؟ شما استاد زبان انگلیسی را تصور کنید که در حوزه خود تبحر فراوانی دارد و از طرفی به شهرت خوبی هم در بین مردم دست پیدا کرده است. این شخص اگر بخواهد به همان شیوه سنتی، یعنی به شکل حضوری، به آموزش بپردازد، قطعا درآمد محدودی را خواهد داشت و مجبور به صرف انرژِی بسیار زیادی هم در طول روز خواهد بود. اگر این استاد چند روزی را زمان بگذارد و همان تدریس ها را به ویدئو تبدیل کند و در سایت فروشگاه فایل خود قرار دهد، بعد از مدتی متوجه چندین برابر شدن درآمدش خواهد شد! این درآمد و این نتیجه، فقط از طریق استفاده کردن از تکنولوژی های به روز دنیا، در مسیر شغلی میسر می شود. این استاد نیاز نیست تا دائم در کلاس درس به تدریس بپردازد و با این شیوه، حتی در زمان های استراحتش هم می تواند کسب درآمد کند و چه چیزی از این بهتر!
2. پادکست و فایل صوتی بسازید
دقت کرده اید که مردم این روزها برای سرگرم شدن یا گذر زمان مثلا در ترافیک و یا حین پیاده روی، چقدر به پادکست و فایل های صوتی گوش می دهند؟ این می تواند برایتان یک ایده باشد تا اگر در زمینه تولید پادکست یا کتاب های صوتی اندکی مهارت دارید، دست به کار شوید و پادکست خودتان را تولید کنید. شاید بگویید من که توانایی تولید پادکست ندارم، چکار کنم؟ شما می توانید پادکست های افراد دیگر را با خرید حق فروش فایل شان، از آنها خریداری کنید و شروع به فروش کنید. در نهایت با قرار دادن فایل ها در درون سایت فروشگاه فایل خودتان، به فروشی عالی دست پیدا کنید. حتی می توانید دسته بندی های مختلف در ژانرهای گوناگون را ایجاد و فضای فروشگاه را برای کاربران تان جذاب تر کنید.
3. جزوات تان را بفروشید
دانشجوها همیشه حجم زیادی از جزوات و فایل های مختلف را در درون گوشی یا لپ تاپ خود دارند و نمی دانند هم باید با آن دقیقا چکار کنند. اگر دانشجو هستید و چنین شرایطی را دارید، من به شما پیشنهاد می کنم که حتما از فروشگاه فایل استفاده کنید. شما می توانید یک سری دسته بندی های دقیق و مرتب را برای جزوات دروس مختلف در درون سایت طراحی کنید و سپس فایل های مرتبط با هر درس را در آن آپلود کنید و به فروش مشغول شوید. بعد از مدتی حتی می توانید به یکی از مراجع اصلی فایل ها و منابع رشته تان مبدل شوید و بدین صورت با صرف هزینه و زمان بسیار کم، به درآمدی عالی در دوران دانشجویی تان دست پیدا کنید.
4. فایل گرافیکی بفروشید
اگر در زمینه طراحی عکس و کار با فتوشاپ خبره هستید، چرا در طراحی سایت فروشگاه فایل تان تعلل دارید؟ امروزه همه کسب و کارها در همه جا به عکس ها و طرح های گرافیکی نیاز دارند و این طرح ها غالبا فروش خوبی را در پی خواهند داشت. پس شما می توانید با قراردادن فایل های گرافیکی خود در فروشگاه، به راحتی از این مهارت پر طرفدار استفاده کنید.
5. اپلیکیشن یا بازی بفروشید
اگر به هیچ کدام از موارد قبل علاقه ندارید، بهترین راه برای کسب درآمد از فروشگاه فایل برای شما، فروش اپلیکیشن و بازی می باشد. این کار هم سرگرمی است و هم کار.
چطور سایت فروشگاه فایل بسازم؟
خب حالا می رسیم به این مرحله که چطوری می توانم سایت فروشگاه فایل خودم را داشته باشم. شما برای این کار، 3 راه دارید که در ادامه برایتان درباره مزایا و معایب هر کدام توضیح خواهم داد:
1- طراحی سایت فروشگاه فایل با کدنویسی
یکی از راه های طراحی سایت های مختلف از جمله فروشگاه فایل، طراحی این سایت با استفاده از کدنویسی است. از آن جایی که اکثر افراد این مهارت را ندارند، بنابراین نیاز است تا از یک فرد یا یک مجموعه متخصص در این زمینه کمک بگیرید. پس از امضا کردن قرارداد و بحث در رابطه با تمامی مواردی که دوست دارید در فروشگاه تان داشته باشید، کدنویسی شروع خواهد شد. مزیت این روش این است که شما می توانید هر ایده نابی را که دارید در آن اجرا کنید و از کدنویس بخواهید تا یک فروشگاه کاملا اختصاصی برایتان طراحی کند؛ اما عیب آن هم این است که هزینه و زمان این روش بسیار زیاد خواهد بود و این برای همه افراد قابل قبول نیست.
2- طراحی سایت فروشگاه فایل با وردپرس
یکی دیگر از راه های طراحی سایت فروشگاه فایل، استفاده از پلتفرم وردپرس است که این روز ها بسیار محبوب شده است. در این روش هزینه ها برخلاف مورد قبل خیلی زیاد نخواهند بود؛ اما با این وجود برای برخی از افراد قابل پرداخت نمی باشد. در این روش دست شما مانند مورد قبل چندان باز نیست اما با این وجود سایت خوبی را می توانید با آن بسازید و راه اندازی کنید. در این روش هم فرد حرفه ای در این حوزه، پس از امضا قرار داد و تعیین زمان تحویل، طراحی فروشگاه شما را شروع خواهد کرد.
3- طراحی سایت فروشگاه فایل با نرم افزار فروشگاه ساز فایل
می رسیم به بهترین و اقتصادی ترین روش برای راه اندازی این نوع از فروشگاه ها، یعنی طراحی سایت فروشگاه فایل با استفاده از نرم افزار. نرم افزار فروشگاه ساز فایل به صورت کدنویسی شده در اختیار کاربر قرار می گیرد تا بتواند به صورت کاملا حرفه ای به ساخت فروشگاه خودش اقدام کند. همان طور که متوجه شدید در این روش برخلاف موارد قبل که نیاز به مهارت و تخصص داشتند، شما خودتان هم بدون هیچ گونه دانش در زمینه کدنویسی می توانید فروشگاه فایلتان را طراحی کنید. مراحل طراحی سایت با این روش به صورت زیر است:
برای خرید این نرم افزار شما می توانید وارد لینک فروشگاه فایل شوید و این نرم افزار را خریداری کنید.
پس از آن با استفاده از رمز عبور و نام کاربری خود وارد پنل کاربری تان شوید و در نهایت از بین قالب های متنوعی که بر روی این نرم افزار قرار داده شده است (6 قالب متنوع)، یکی را به سلیقه خودتان انتخاب کنید. از مزیت های دیگر این نرم افزار، این است که پنل کاربری آن بسیار آسان و قابل فهم است و به شما این امکان را می دهد تا خیلی راحت متوجه کارکرد هر قسمت بشوید و بتوانید از آن در فروشگاه تان استفاده کنید.
در مرحله بعد، نوبت به آن رسیده است تا چیدمان سایت تان را انجام دهید؛ هدر، فوتر، محتوای اصلی و ... . اگر در هر کدام از این مراحل یا فهم آن هم دچار مشکل شدید، اصلا نگران نباشید؛ چون ویدئو های آموزشی مرتبط با آن در سایت وبکده موجود می باشند.
در نهایت دسته بندی های مختلف اعم از محبوب ترین، پر فروش ترین، جدید ترین و ..... را بر روی سایت تان قرار دهید. حالا وقت آپلود محصولات و فایل ها هست که به راحتی می توانید هر محصول را در درون دسته بندی دلخواه تان قرار دهید.
پس از آپلود محصولات، باید با بازاریابی درست و اصولی به فروش اقدام کنید و درآمد خودتان را کسب کنید. بازاریابی محتوا و استفاده از ابزار های سئو برای گرفتن رتبه های عالی در گوگل، مواردی هستند که در قسمت وبلاگ وبکده به صورت کامل و جامع در مورد آن ها توضیح داده ایم و می توانید از آن ها برای ارتقا فروشگاه تان و در نهایت فروش بیشتر استفاده کنید.
همان طور که گفتم مزیت این روش این است که خودتان یک تنه همه کارها را برای طراحی و راه اندازی فروشگاه فایل انجام می دهید. از طرفی هزینه این روش بسیار کمتر از موارد قبلی است و این موضوع خود می تواند آپشنی برای شما به شمار رود.
هزینه طراحی سایت فروشگاه فایل چقدر است؟
اگر تمایل دارید تا فروشگاه تان را با کدنویسی طراحی کنید، باید خدمتتان بگوئیم که تعرفه کدنویسی سایت در سال 1403، از حدود 140 میلیون تا 260 میلیون بسته به طراحی اختصاصی یا مشابه، امکانات و پیچیدگی ها متغیر می باشد.
اگر هم می خواهید تا سایت تان را با وردپرس طراحی کنید، حدودا باید مبلغی بین 10 الی 100 میلیون پرداخت کنید.
اگر هم تمایل دارید تا سایت فروشگاهی تان را با یک هزینه مقرون به صرفه راه اندازی کنید، فروشگاه ساز فایل بهترین گزینه است. قیمت فروشگاه ساز فایل بدون پنل بازاریابی در وبکده، 4 میلیون و 250 و با پنل بازاریابی، 5 میلیون و 600 هزار تومان می باشد.
خلاصه این که فرصت را از دست ندهید
همان طور که گفتیم طراحی و راه اندازی فروشگاه فایل می تواند از هیچ، برایتان کسب درآمد کند؛ کافی است تا از دانش و یا مهارت هایتان، فایل های موجود در گوشی تان، نمونه کارهایی که در زمینه گرافیک طراحی کرده اید و ... استفاده کنید و با قرار دادن آنها در درون این فروشگاه، به درآمدی عالی دست پیدا کنید. طبق بررسی هایی که در این مقاله انجام دادیم، اگر برای طراحی فروشگاه فایل تان تمایل دارید تا به صورت کاملا اقتصادی و در عین حال کاربردی هزینه کنید، بهترین گزینه برای شما، طراحی این فروشگاه با نرم افزار خواهد بود.
امیدوارم این مطلب برای تان مفید بوده باشید.
تاریخ: 06 دی 03 من مقاله شما رو خوندم و واقعاً جالب بود. طراحی سایت فروشگاه فایل به نظرم خیلی ایده خوبی برای کسانی که میخوان از مهارتهاشون درآمد کسب کنن. مخصوصاً استفاده از نرمافزار. من خودم به فکر راهاندازی فروشگاه فایل افتادم و این مقاله خیلی کمکم کرد. هزینههای پایین و امکان استفاده راحت از نرمافزار برای من که وقت و توانایی کدنویسی ندارم، واقعاً جذابه. ممنون از اطلاعات خوب و کاربردی که ارائه دادید.
تاریخ: 06 دی 03 سلام جناب رضایی عزیز،
ممنون از نظر و بازخورد شما! خوشحالیم که مقاله برای شما مفید بوده و توانسته به روشن شدن مسیر راهاندازی فروشگاه فایل کمک کنه. ما همیشه سعی میکنیم اطلاعات کاربردی و به روز در اختیار کاربران قرار بدیم. امیدواریم که با استفاده از نرمافزار فروشگاه ساز فایل، بتونید به موفقیتهای بزرگی دست پیدا کنید. اگر هر سوال یا کمکی نیاز داشتید، تیم ما همیشه در خدمت شماست.