پشتیبانی
دریافت مشاوره رایگان
021 - 91099882
لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

آموزش بهینه کردن محتوای سایت برای موتورهای جستجوگر

آخرین بروزرسانی: 17 مرداد
مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه
آموزش بهینه کردن محتوای سایت برای موتورهای جستجوگر
لیلا فلاح نویسنده: لیلا فلاح لیلا یک بازاریاب محتوای ماهر در وبکده است. او با تمرکز بر ایجاد محتوای جذاب، تخصص خود را از طریق مقالات روشنگرانه در مورد روندهای SEO و بازاریابی دیجیتال به ارمغان می آورد
playسئو و بهینه سازی (SEO)
وبلاگ سئو و بهینه سازی (SEO) آموزش بهینه کردن محتوای سایت برای موتورهای جستجوگر

سئو یا بهینه سازی برای موتور های جستجوگر، به مجموعه ایی از تکنیک ها و روش هایی گفته می‌شود که به منظور بهبود رتبه و دیده شدن وب سایت در صفحه ی نتایج جستجو در موتور های جستجوگر مانند گوگل، بینگ و یا یاهو استفاده می‌شود. این فرایند شامل ایجاد لینک های با کیفیت، توضیحات متا، عنوان صفحه، کلمات کلیدی و ...برای وب سایت می‌باشد که در ادامه به آن می‌پردازیم که قبل از هرگونه اقدام در زمینه طراحی وبسایت، باید آگاه باشیم که بهینه سازی صفحات و محتوا های وبسایت برای موتور های جستجوگر بسیار حائز اهمیت است.

توضیحات سئو
سئو چیست؟

موتورهای جست و جو به هنگام ارزیابی سایت شما، به این سه معیار اصلی توجه می‌کنند

1. سئو داخلی (On Page SEO)

سئو داخلی، همانطور که از نامش پیداست، به بهبود و بهینه سازی ساختار و محتوای وب سایت اختصاص دارد. بهینه بودن محتوای سایت به بهبود رتبه بندی وبسایت در موتور های جستجو کمک می‌کند. به عبارت دیگر، سئو داخلی یک هنر است که شما می‌توانید کنترل آن را در دست بگیرید و با تغییرات مناسب، وب سایت خود را به یک قلعه قدرتمند تبدیل کنید.

2. سئو فنی (Technical SEO)

در واقع، سئو فنی مربوط به سئو داخلی می‌شود و تا حدودی زیر مجموعه آن به حساب می‌آید که موتور جستجوگر وب سایت شما را از نظر فنی و کدنویسی بررسی می‌کند. هدف اصلی این است که صفحه مورد نظر از لحاظ فنی قابلیت دیده شدن و آنالیز توسط ربات های خزنده را داشته باشد و همچنین رعایت اصول سئو تکنیکال از اساسی ترین شرایط برای کسب رتبه در موتور های جستجو می‌باشد.

3. سئو خارجی (Off Page SEO)

موتور جستجوگر قدمت دامنه وب سایت شما بر اساس معیار های مختلفی از جمله تعداد و اعتبار وب سایت هایی که به سایت شما لینک داده‌اند را ارزیابی می‌کند و به طبع همان میزان اعتبار را برای سایت شما لحاظ می‌کند. باید این نکته را در نظر داشت که افزایش اعتبار دامنه سایت شما نیاز به صبر و پشتکار دارد و همچنین باید به طور منظم و پیوسته اقدامات لازم را انجام دهید و صبر کنید تا نتایج دلخواه را ببینید.

برخی از تکنیک های سئو داخلی

1. عنوان صفحه (title)

یک عنصر حیاتی برای موتور جستجوگر، عنوان صفحه می‌باشد که گوگل، اول از همه عنوان صفحه شما را مشاهده می‌کند پس سعی کنید عنوان صفحات وب سایت خود را مرتبط با محتوای آن صفحه قرار دهید و همچنین از کلمات کلیدی که مدنظرتان هست و می‌خواهید با آنها دیده شوید را در عنوان صفحه استفاده کنید و توصیه می‌شود تعداد کاراکترتان بین 50 تا 70 باشد. به طور مثال: اگر محتوای سایت شما مرتبط با مشاوره املاک باشد می‌توانید در عنوان صفحه از کلمه مشاوره املاک به همراه مشتقات آن و یا قرار دادن پسوند یا پیشوند به آن کلمه استفاده کنید که با این کار به گوگل می‌رسانید که مطلب شما در رابطه با مشاوره املاک است.

2. توضیحات متا (Meta Description)

توضیحات، یک خلاصه ای از معرفی محتوای سایت شما می‌باشد و هنگامی که کاربران عبارتی را در گوگل جستجو می‌کنند، گوگل این خلاصه را در پیش نمایش جستجوی کاربر به آن نمایش می‌دهد که این خلاصه باید جذاب، مختصر و گویا باشد تا کاربر را برای ورود به سایت شما ترغیب کند. این توضیحات، در داخل تگ مربوط به متای خود (description) قرار می‌گیرد و در سایت قابل مشاهده نمی‌باشد و معمولا توضیحات متا بین 120 تا 150 کاراکتر می‌باشد.

3. نام لینک صفحه (URL)

گوگل برای نام لینک اهمیت ویژه ای قائل هست. نام لینک هایی که مرتبط با مطلب آن صفحه هستند، مورد پسند موتورهای جستجوگر می‌باشد که حداکثر باید ۷۰ کاراکتر باشد. به طور مثال نام لینکی که به شکل زیر باشد مورد پسند گوگل و موتورهای جستجوگر دیگر نیز می‌باشد:

طراحی-اختصاصی-وب-سایت/https://webcadeh.com/page

4. هدینگ

یکی از مهمترین عناصر ساختاری متون، هدینگ ها هستند که مانند یک راهنما عمل می‌کنند. در واقع با استفاده صحیح از آنها، باتوجه به سطح اهمیت محتوای صفحه به کاربران کمک می‌کند تا به راحتی و با سرعت بیشتر به محتوای مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند که این عمل باعث بهبود تجربه کاربری و افزایش سئو در سایت می‌شود.

5. alt تصاویر

گوگل برای تگ های alt تصاویر ارزش نسبتا بالایی در نظر می گیرد، در واقع این کار به بهینه سازی تصاویر کمک می‌کند که شما به موتور های جستجوگر نشان می‌دهید که این تصویر مرتبط با این محتوا می‌باشد.

6. کلمات کلیدی برای موتور های جستجوگر

این کلمات، بلوک های سازنده سئو هستند. هنگامی که یک کلمه کلیدی را شناسایی کردید، می‌توانید از آن برای سازمان دهی محتوا و همچنین طراحی یک استراتژی استفاده کنید.

7. برچسب ها و یا تگ ها

استفاده از تگ یا برچسب برای دسترسی آسان به مطالب سایت بسیار مفید است. با استفاده از تگ ها، می‌توانید به آسانی بدون نیاز به گشت و گذار در منو ها و دسته بندی های مختلف به تمام مطالب سایت دسترسی پیدا کنید.

برخی از تکنیک های سئو خارجی:


1. شبکه های اجتماعی

اگر به دنبال افزایش رتبه سایت خود در گوگل هستید، بهتر است که حتما در شبکه های اجتماعی عضو شوید و فعالیت کنید. شبکه های اجتماعی بهترین و ارزانترین منبع تبلیغات آنلاین می‌باشند.

2. بازاریابی از طریق تالار های گفتگو و انجمن ها

فرم های آنلاینی که مرتبط با کسب و کار شما هستند را پیدا کنید و در آن ها فعالیت کنید و به سوالات پاسخ دهید و در پیام هایی که قرارداده شده است نظر بدهید. این به شما کمک می‌کند که یک فرد متخصص شناخته شوید و باعث افزایش شهرت شما می‌گردد. در بعضی از فرم ها هم شما مجاز به قرار دادن لینک هستید که لینک ها توسط موتورهای جستجو پیمایش می‌گردد.

3. بازاریابی ویدئویی

همانطور که می‌دانید در بازاریابی اینترنتی، تاثیر ویدئو و عکس، خیلی بیشتر از متن می‌باشد پس توصیه می‌شود در سایت هایی که وجود دارد به طور مثال برای نمونه داخلی مانند آپارات و برای نمونه خارجی مانند یوتیوب عضو شوید و ویدئو های مربوط به کسب و کارتان را در آنها قرار دهید. امروزه هوش مصنوعی قادر به آنالیز و تحلیل کلماتی هست که در ویدئوها گفته می‌شود پس با استفاده از کلمات کلیدی در داخل ویدئوهای خود، بک لینک خوبی به سایت خود ارجاع دهید.

4. شبکه های فروش آنلاین

اگر شما دارای یک فروشگاه اینترنتی می‌باشد، برای افزایش سئو و فروش محصولات خود می‌توانید از شبکه های وب سایت فروش محصولات آنلاین کمک بگیرید. در این سایت ها شما امکان قرار دادن لینک های مستقیم سایت خود را دارید که این می‌تواند یک نوع بک لینک برای سایت شما باشد.

5. لینک طعمه

لینک طعمه راه دیگری برای بهبود رتبه سایت در سئو خارجی می‌باشد. فرض کنید زمانی مجبور هستید که مطالبی را از سایت های دیگر در محتوای خود قرار دهید، گوگل وقتی مطالب کپی شده را مشاهده کند سریعا آن را جریمه می‌کند. شما برای اینکه رعایت حق کپی را بکنید، بهتر است در قالب یک لینک، منبع اصلی را معرفی کنید. وقتی شما منبع اصلی را معرفی کنید، این کار باعث افزایش محبوبیت سایت شما بین دیگران می‌گردد.

6.بررسی و نقد دیگر کسب و کار ها

شما در خصوص بقیه کسب وکار ها نقد و بررسی بنویسید یا از کاربران خود بخواهید که در خصوص کسب و کار شما نقد وبررسی بنویسند و آن را در وب سایت یا شبکه های اجتماعی خود قرار دهند که بهترین منبع برای سئو خارجی است زیرا می تواند لینک های زیادی را به سایت شما هدایت کند.

سئو چیست ؟
آموزش سئو

مثال های زیر از جمله راهکارهایی هستند که می‌توانید از طریق آنها برای وبسایت خود Backlink ایجاد کنید:

  • ایجاد محتوای عالی که به دلیل ارزش بالای آن مردم بخواهند وبسایت خود را به آن لینک بدهند.
  • اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی به طوری که لینک سایت شما را نمایش دهد.
  • Guest Blogging یا بلاگ نویسی مهمان عبارت است از به نمایش گذاشتن توانایی بلاگ نویسی خودتان در بلاگ شخص دیگری که با این کار همراه با گرفتن بک لینک می‌توانید ترافیک را از سایت میزبان به سایت مهمان یعنی خودتان انتقال دهید.

نتیجه نهایی

شرکت فضای مجازی وبکده از جمله معدود شرکت هایی می‌باشد که تمامی موارد ذکر شده در بالا را (امکان اضافه کردن عنوان، نام لینک، کلمات کلیدی و توضیحات برای موتورهای جستجوگر و برچسب ها را برای تمامی صفحات سایت) در مدیریت تمامی نرم افزارها و وب سایت های طراحی شده قرارداده است و این امکان را برای شما فراهم ساخته که تمامی صفحات خود را بتوانید بهینه کنید تا از آمار و بازدید بالا و همچنین وب سایت خود را در صفحات اول این موتورهای جستجوگر به نمایش بگذارید البته دقت داشته باشید ما این امکانات را برای تمامی صفحات وب سایت شما قرار داده‌ایم.


اشتراک گذاری: whatsup واتساپ telegram تلگرام X ایکس
هوش مصنوعی چیست؟در این ویدئو به هوش مصنوعی که امکان مدل‌سازی توانایی ذهن انسان را به ماشین‌ها می‌دهد، می‌پردازیم و درباره مثال‌های هوش مصنوعی مانند چت جی بی تی و گوگل بارد صحبت می‌کنیم 0
سئو يا بهينه سازي براي موتورهاي جستجوگر چيست؟ (بخش 3)در این ویدئو به تکنیک‌های سئو خارجی که شامل شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی فرم‌ها و انجمن‌ها، لینک طعمه، بازاریابی ویدئو و غیره می‌شوند، می‌پردازیم 1
سئو يا بهينه سازي براي موتورهاي جستجوگر چيست؟ (بخش 2)بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر مهم است که در این ویدئو به سئو فنی که شامل نام لینک، توضیحات متا، عنوان صفحه، کلمات کلیدی، هدینگ و alt تصاویر می‌شود، میپردازیم 2
سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر چیست؟ (بخش 1)سئو دارای سه بخش اصلی است: سئو داخلی، سئو فنی و سئو خارجی. در این ویدئو به سئو داخلی که موجب بهبود و بهینه‌سازی ساختار و محتوای وبسایت می‌شود، میپردازیم 4
ارسال دیدگاه
فهرست