پشتیبانی
دریافت مشاوره رایگان
021 - 91099882
لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

اینماد (Enamad) چیست؟ مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

آخرین بروزرسانی: 17 مرداد
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
اینماد (Enamad) چیست؟ مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
لیلا فلاح نویسنده: لیلا فلاح لیلا یک بازاریاب محتوای ماهر در وبکده است. او با تمرکز بر ایجاد محتوای جذاب، تخصص خود را از طریق مقالات روشنگرانه در مورد روندهای SEO و بازاریابی دیجیتال به ارمغان می آورد
playسایر
وبلاگ سایر اینماد (Enamad) چیست؟ مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

اگر وب سایت دارید یا از خرید اینترنتی استفاده می‌کنید، حتماً با نماد اعتماد (enamd) آشنایی دارید. نماد اعتماد الکترونیکی نشانه ای است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر می‌شود و برای کسب و کارهای اینترنتی استفاده می‌شود. این نماد به منظور ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت کسب و کارهای آنلاین صادر می‌شود.
وقتی یک وب سایت دارای نماد اعتماد است، این به معنی این است که هویت آن کسب و کار توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی تأیید شده است که به مشتریان اطمینان می‌دهد که این کسب و کار معتبر است و همچنین اطلاعات تماس را برای ارتباط با کسب و کار فراهم می‌کند. در حال حاضر، اینماد برای یکسال اعتبار دارد و باید ۳ هفته قبل از انقضای اعتبار، اطلاعات کاربری خود را در پنل اینماد بروزرسانی کنید.

اهمیت دریافت نماد اعتماد برای سایت ها و فروشگاه ها

وبسایت های فروشگاهی که نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) دریافت می‌کنند، می‌توانند درگاه بانکی مستقل برای پرداخت ها و تراکنش های مالی خود داشته باشند و همچنین، می‌توانند با اداره پست یا شرکت های حمل و نقل دیگر برای ارسال محصولات خود قرارداد ببندند که انجام این امور معمولاً به منظور افزایش اعتبار و اطمینان مشتریان از خرید از طریق وبسایت انجام می‌شود.
با درخواست نماد الکترونیکی، وبسایت های فروشگاهی می‌توانند به کاربران خود نشان دهند که فعالیتشان توسط یک سازمان معتبر تأیید شده است و این موضوع می‌تواند منجر به افزایش فروش و جذب مشتریان زیادی در طولانی مدت شود.

سطوح متفاوت نماد اعتماد الکترونیکی

این نمادها معمولاً با استفاده از ستاره ها یا سطوح مختلف، کیفیت و اعتبار آن ها را نشان می‌دهند که در ادامه به انواع اینماد ها می‌پردازیم:

  • نماد اعتماد الکترونیکی یک ستاره

این نوع نماد اعتماد، سطح پایینی از اعتبار را نشان می‌دهد و تنها نشان دهنده ی تأیید هویت کسب و کار توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی است.

  • نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره:

این نوع نماد اعتماد، به علاوه تأیید هویت، نشان دهنده ی صلاحیت کسب و کار آنلاین می‌باشد.

  • نماد اعتماد الکترونیکی سه ستاره:

این نماد اعتماد، علاوه براینکه نشان دهنده ی تأیید هویت و صلاحیت کسب و کار آنلاین است، از حقوق مصرف کننده هم محافظت می‌کند.

  • نماد اعتماد الکترونیکی چهار ستاره و یا پنج ستاره:

این دو نوع نماد اعتماد، بالاترین سطح اعتبار را دارند و نشان دهنده ی تأیید هویت، صلاحیت کسب و کار آنلاین، محافظت از حقوق مصرف کننده و همچنین ملاحظات امنیتی بسیار بالا می‌باشد.

شروط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

برای دریافت نماد اعتماد باید از شرایط زیر برخوردار باشیم:

1- ارائه کالا یا خدمات:

تنها صاحبان وبسایت هایی که کالا و یا خدماتی به مشتریان عرضه می‌کنند، می‌توانند این نماد را دریافت کنند به عبارت دیگر، وبسایت های فقط اطلاع رسانی کننده، امکان دریافت این نماد را نخواهند داشت.

2- ثبت قیمت:

برای دریافت این نماد، قیمت محصولات یا خدمات مورد نظر باید در وبسایت ثبت شده باشد و همچنین، اطلاعات مربوط به محصول یا خدمت در رسید سبد خرید و فاکتور پیش خرید باید حتما درج شده باشد.

3- صاحب امتیاز دامنه:

فرد درخواست دهنده باید صاحب امتیاز دامنه وبسایت باشد. این امر برای شرکت ها نیز صادق است و باید به نام مجموعه یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن مجموعه باشد.

4- تأیید صلاحیت:

ابتدا باید پلیس فتا صلاحیت فرد درخواست دهنده را تأیید کند و بعد کارمندان نماد اعتماد الکترونیک از این ارگان استعلام بگیرند.

5- حداقل سن:

حداقل سن برای درخواست نماد، 18 سال می باشد.

نحوه دریافت اینماد

برای دریافت اینماد، باید روند خاصی را طی کنید. اگر فرایند نحوه دریافت اینماد را به درستی طی کنید، این نماد را در مدت هفت تا ده روز کاری می‌توانید دریافت کنید. درادامه به مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیک می‌پردازیم:

گام اول: ورود به حساب کاربری

در قدم اول، باید به وبسایت اینماد مراجعه و روی درخواست نماد اعتماد الکترونیک کلیک کنید. پس از انجام این کار، باید شناسه کاربری و رمز عبور تان را در قسمت مشخص شده درج کنید تا بتوانید وارد حساب کاربری شوید. اگر شناسه کاربری و رمزعبور ندارید، در این سامانه باید ثبت نام کنید.

گام دوم: وارد کردن اطلاعات اولیه

بعد از ورود به حساب کاربری، باید اطلاعات هویتی و محل سکونت و اطلاعات تماس فردیتان را وارد کنید و تأیید نهایی را انجام دهید تا بتوانید به مرحله بعدی بروید.

گام سوم: بارگذاری تصویر شناسنامه

پس از واردکردن اطلاعات قبلی، وارد صفحه ای می‌شوید که باید در آن تصویر شناسنامه تان را بارگذاری کنید. لازم به ذکر است که این صفحه دارای قسمت بارگذاری تصویر کارت پایان خدمت و تصویر پرسنلی نیز است که واردکردن آنها الزامی نیست.

گام چهارم: تأیید اطلاعات تماس و ورود به قسمت مدیریت کسب و کار

در قدم بعدی، باید از طریق پیامک و تماس با شماره تلفن مشخص شده اطلاعات تماستان را تأیید کنید. پس از انجام این کار، باید روی گزینه افزودن کسب و کار کلیک کنید و اطلاعات مربوط به آن را در فرم نمایش داده شده بنویسید. بعد از تأیید نهایی آن، می‌توانید به مرحله بعدی بروید.

گام پنجم: وارد کردن کد تأیید ارسال شده و پر کردن فرم نظرسنجی

درادامه، باید فرم مربوط به تأییدیه فنی را پر کنید و کد تأیید ارسال شده را در قسمت مشخص شده بنویسید. سپس، فرم نظرسنجی را باید تکمیل کنید.

گام ششم: بررسی الزامات فنی برای دریافت اینماد

در این گام، باید اقدامات فنی لازم را بررسی کنید و براساس آنها، تغییرات لازم را در وبسایتتان اعمال کنید.

گام هفتم: ارسال مدارک به صورت پستی

پس از ارزیابی درخواست و تأیید آن به وسیله نهاد مرتبط، متقاضیان مدارک لازم را به همراه فرم تعهد نامه و کد تأییدیه ارسالی به صورت پستی باید ارسال کنند. پس از انجام این کار ها و استعلام های مدنظر، کسب و کار می‌توانند اینماد را دریافت کنند.

جمع بندی 

در مجموع تحقیقات نشان داده است که افراد بیشتر به وبسایت ها و فروشگاه های آنلاین با نماد اعتماد الکترونیک اعتماد می‌کنند و بنابر این، دریافت این نماد می‌تواند به عنوان یک عامل اعتماد ساز در رابطه با مشتریان وبسایت ها و فروشگاه های آنلاین مورد بررسی قرار گیرد که به صاحبان وبسایت ها به جذب بیشتر مشتری و افزایش فروش کمک می‌کند.

اشتراک گذاری: whatsup واتساپ telegram تلگرام X ایکس
ارسال دیدگاه
فهرست