پشتیبانی
icon
دریافت مشاوره رایگان
021 - 91099882
لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

طرح خوداشتغالی با طراحی سایت در زمانی کوتاه (ایده-آموزش-پشتیبانی)

آخرین بروزرسانی: 08 آبان
مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
طرح خوداشتغالی با طراحی سایت در زمانی کوتاه (ایده-آموزش-پشتیبانی)
وبلاگ طراحی سایت طرح خوداشتغالی با طراحی سایت در زمانی کوتاه (ایده-آموزش-پشتیبانی)

در این روزها، بسیاری از افراد تصمیم گرفتند وارد فضای تجارت آنلاین شوند مانند کار طراحی سایت زیرا فرصت‌های بیشماری را برای درآمد و خوداشتغالی به وجود آورده است. در این میان، رشد روزافزون کسب و کارهای آنلاین باعث شده نیاز به سایت‌های حرفه‌ای و جذاب بیشتر شود که البته این موضوع می‌تواند یک فرصت عالی برای خوداشتغالی محسوب شود. در ادامه قصد داریم به بررسی خوداشتغالی با طراحی سایت و مراحل شکل‌گیری آن بپردازیم اما در ابتدا باید تعریف این شغل را بشناسیم؟

1- وظایف طراح سایت چیست؟

او مسئول طراحی گرافیکی، انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها و چیدمان عناصر در صفحه است تا سایتی جذاب و کاربرپسند ایجاد کند، البته لزومی ندارد که حتما به زبان‌های برنامه‌نویسی آشنا باشید و می‌تواند از قالب‌های آماده نیز استفاده کنید.

2- اهمیت خوداشتغالی با طراحی وب در دنیای امروز

خوداشتغالی با طراحی سایت یکی از بهترین راه‌های کسب درآمد و استقلال کاری است و دلایل زیادی دارد مثلا خودتان ساعت کاری را تعیین می‌کنید و روی پروژه‌هایی که علاقه دارید، وقت می‌گذارید؛ همچنین نیازی به دفتر کار یا سرمایه اولیه قابل توجهی نیست و کنترل کاملی روی رشد و توسعه کاری خودتان خواهید داشت. با توجه به گسترش کسب و کار تجاری در فضای آنلاین، فرصت‌های بیشتری برای کسب درآمد در این حوزه فراهم شده است. الآن این سوال مطرح می‌شود که آیا طراحی سایت یک انتخاب مناسب است؟

اهمیت خوداشتغالی در طراحی سایت
اهمیت خوداشتغالی

4- چرا طراحی سایت یکی از بهترین گزینه‌های خوداشتغالی است؟

اگر آمارهای استخدام طراح سایت را دیده باشید متوجه می‌شوید که تعداد قابل توجهی دارند و حتی می‌گویند جستجوی زیادی در طول ماه با این عنوان انجام می‌شود. بهتر است به شرح کوتاه دلایل آن بپردازیم:

  • دسترسی اسان: هر شخصی با کمی یادگیری می‌تواند حرفه طراحی سایت را شروع کند و نیازی به داشتن مدرک یا سرمایه خاصی نیست حتی می‌توانید از منابع آنلاین استفاده کنید.
  • بازار کار بزرگ: با افزایش کسب وکار آنلاین، میزان تقاضا برای طراحی سایت نیز بیشتر شده است و این موضوع نشان می‌دهد که فرصت‌های شغلی مناسبی در انتظار شما است.
  • انعطاف‌پذیری: اگر به صورت فریلنسری مشغول شوید می‌توانید کار طراحی سایت را با سبک زندگی خودتان هماهنگ کنید.
  • درآمد خوب: با کسب تجربه و مهارت‌های لازم می‌توانید یک منبع درآمد پایدار داشته باشید.

5- مهارت‌های پایه برای طراحی وب‌ 

برای داشتن این حرفه، چند مورد مهارت اصلی لازم است که یادگیری آنها خیلی هم پیچیده نیست. HTML یعنی زبان نشانه‌گذاری صفحات وب که ساختار سایت و اسکلت آن را می‌سازد و کاربردهای متنوعی دارد. بعد از آن به سراغ CSS می‌روید تا ظاهر و زیبایی‌های سایت مانند رنگ‌ها و فونت‌ها را تنظیم کنید. سپس JAVASCRIPT به سایت قابلیت‌های تعاملی مانند کلیک کردن و جابه‌جایی تصاویر را می‌بخشد. 
البته آشنایی با ابزارهای سایت‌ساز و فروشگاه‌ساز به شما کمک خواهند کرد تا سریع‌تر سایت بسازید و وارد دنیای طراحی بشوید زیرا به دانش کدنویسی احتیاج زیادی نخواهید داشت، بنابراین بهتر است به صورت مختصر به معرفی این دو روش بپردازیم.

6- معرفی سایت‌ساز و فروشگاه‌ساز

6-1) تعداد و تنوع زیاد قالب‌ها: می‌توانید چیدمان و ساختار سایت را منطبق بر سبک و سلیقه خودتان بسازید و به آن ویژگی‌های برند شخصیتان ببخشید.

6-2) طراحی واکنشگرا: در صفحه نمایش‌های مختلف یعنی گوشی و تبلت، طراحی و چیدمان مناسبی خواهید داشت.

6-3) بدون نیاز به کدنویسی: به آسانی و بدون نیاز به دانش و مهارت خاصی می‌توانید با پنل مدیریت فارسی آن کار کنید.

6-4) بهینه شده برای سئو: هماهنگی با اصول گوگل یعنی سئو دارد که یک نوع کمک به شما برای دیده شدن در صفحات اول گوگل می‌باشد.

7- شروع کار طراحی سایت

7-1) مزایا و معایب هر پلتفرم را بررسی کنید تا براساس سطح نیاز خودتان و مهارتی که دارید انتخاب مناسبی داشته باشید مثلا وردپرس انعطاف‌پذیر و مناسب است و کنترل بیشتری خواهید داشت ولی امنیت مناسبی ندارد. البته پلتفرم‌های دیگری مانند وبکده نیز وجود دارد که نیاز به دانش فنی ندارند و ابزارهایی مانند سایت‌ساز و فروشگاه‌ساز را در اختیار شما قرار می‌دهد.

7-2) داشتن نمونه کار اولیه برای جذب مشتری مهم است؛ بنابراین نمونه کارهای خوبی را در کوتاه‌‌ترین زمان و در زمینه‌های مختلف یعنی فروشگاهی و شرکتی آماده کنید تا میزان مهارت‌های خودتان را نشان بدهید. شاید استفاده از قالب‌های آماده ابزارهای سایت‌ساز و فروشگاه‌ساز به کار شما سرعت و تنوع ببخشد.

7-3) برای شروع بدون ریسک، چند پروژه آزمایشی یا فریلنسری کوچک را با هزینه کم یا به صورت رایگان انجام بدهید تا تجربه کسب کنید و سکوی پرتاب شما به پروژه‌های بزرگتر باشد.

7-4) برای خودتان استراژی بازاریابی مطرح کنید و در شبکه‌های اجتماعی حضوری فعال داشته باشید. اگر وب‌سایتی شخصی داشته باشید می‌توانید نمونه کارهای خودتان را در آن درج کنید و یک برند شخصی و قابل اعتماد بسازید؛ همچنین با سئو وب‌سایت خودتان در نتایج گوگل بهتر دیده می‌شوید.

7-5) می‌توانید با قبول همکاری و پشتیبانی برای فروشگاه‌هایی که سایت شخصی ندارند به آنان کمک کنید تا بازدیدکنندگان بیشتری داشته باشند؛ در این صورت یک فرصت عالی و بلند مدت برای همکاری با این فروشگاه‌ها برای شما فراهم خواهد شد.

8- نتیجه‌گیری و توصیه نهایی

شما با ورود به حرفه طراحی سایت، می توانید برای خودتان کسب وکاری آنلاین ایجاد کنید و اگر به تدریج مهارت‌های مورد نیاز این حوزه را یاد بگیرید ممکن است به عنوان یک طراح موفق وب شناخته شوید؛ البته فراموش نکنید که این مسیر به خلاقیت، پشتکار و یادگیری احتیاج دارد. همچنین می‌توانید برخی از قالب‌ها و سایت‌های آماده مجموعه وبکده (تصویر بالا) را مشاهده کنید که ممکن است برای شروع طراحی به شما کمک کند تا سرعت و کیفیت بهتری در نمونه کارهای اولیه خودتان داشته باشید.

9- سوالات متداول

به دلیل آمارهای زیادی که برای استخدم طراحی سایت وجود دارد. همچنین ویژگی‌هایی مانند دسترسی آسان، بازار کار بزرگ، انعطاف‌پذیری و درآمد خوب، در انتخاب آن تاثیر گذار است.
شرکت در دوره‌های رایگان طراحی سایت برای تقویت مهارت‌های پایه تاثیرگذار است.
نیاز به دانش برنامه‌نویسی نخواهید داشت و می‌توانید از قالب‌های آماده و متنوع استفاده نمایید.
اشتراک گذاری: whatsup واتساپ telegram تلگرام X ایکس
ارسال دیدگاه