پشتیبانی
دریافت مشاوره رایگان
021 - 91099882
لطفاً فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

آموزش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

آخرین بروزرسانی: 24 شهریور
مدت زمان مطالعه: 19 دقیقه
آموزش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی
لیلا فلاح نویسنده: لیلا فلاح لیلا یک بازاریاب محتوای ماهر در وبکده است. او با تمرکز بر ایجاد محتوای جذاب، تخصص خود را از طریق مقالات روشنگرانه در مورد روندهای SEO و بازاریابی دیجیتال به ارمغان می آورد
playفروشگاه ساز اینترنتی
وبلاگ فروشگاه ساز اینترنتی آموزش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی در مقایسه با تأسیس یک کسب‌وکار فیزیکی به طور قابل توجهی ساده‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است. اگر شما نیز به دنبال ورود به عرصه پررونق تجارت الکترونیک هستید، خبر خوب این است که گزینه‌های متنوعی برای بنیان‌گذاری و مدیریت فروشگاه‌های آنلاین وجود دارد که می‌توانند در این مسیر به شما یاری رسانند.
در این مقاله ما شما را با یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌های آغاز به کار فروشگاه آنلاین آشنا خواهیم کرد. این روش به شما امکان می‌دهد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به سرمایه‌گذاری‌های سنگین، یک وب‌سایت فروشگاهی کامل و حرفه‌ای را راه‌اندازی نمایید. با بهره‌گیری از این استراتژی‌ها شما قادر خواهید بود به سرعت در بازار تجارت الکترونیک فعال شوید، مشتریان بیشتری جذب کنید و فروش خود را به طور چشمگیری افزایش دهید.

چرا بهتره فروشگاه آنلاین داشته باشیم؟

بیاید با یکی از مشتری هایی که داشتیم شروع کنیم، آقای کریمی صاحب یک فروشگاه کوچک لوازم خانگی در تهران بود که علی‌رغم داشتن فروش قابل توجه، همیشه در جستجوی راه‌هایی برای افزایش درآمد خود بود. او که تا آن زمان فقط به فروش حضوری اکتفا کرده بود، با توجه به رشد خریدهای آنلاین در ایران، تصمیم گرفت وارد عرصه تجارت الکترونیک شود. با کمک یکی از دوستانش که در زمینه طراحی وب تجربه داشت، موفق به راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خود شد. در طی چند ماه با بهره‌گیری از تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ و ارائه تخفیف‌های وسوسه‌انگیز، فروش آنلاین او به طور چشمگیری افزایش یافت و فروش ماهانه‌اش به بیش از 200 میلیون تومان رسید که تقریباً 5 برابر فروش فیزیکی مغازه‌اش بود. این تغییر مسیر نه تنها سود آقای کریمی را افزایش داد بلکه باعث شد تا مشتریان بیشتری از سراسر کشور به محصولات او دسترسی پیدا کنند.
این تجربه، نمونه‌ای بارز از تأثیر مثبت راه‌اندازی فروشگاه آنلاین در کسب و کارهای سنتی است و نشان می‌دهد که حتی در مواجهه با رقبای بزرگ فرصت‌های فراوانی برای پیشرفت و توسعه وجود دارد.

چه محصولاتی در فروشگاه آنلاین به فروش میرسد؟
مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی

چه محصولاتی را در فروشگاه آنلاین خود بفروشیم؟

پیش از آغاز به کار فروشگاه اینترنتی‌تان اولین گام شما، یافتن ایده‌ای مناسب برای فروش محصولات آنلاین خواهد بود. خبر خوب این است که تقریباً هیچ محدودیتی برای نوع محصولاتی که می‌توانید آنلاین بفروشید، وجود ندارد. پس انتخاب محصولی که با علاقه‌مندی‌ها و تخصص‌های شما همخوانی دارد، ایده‌آل است.
ما درک می‌کنیم که یافتن ایده‌های مناسب برای راه‌اندازی یک سایت فروشگاهی می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به همین دلیل راهنمایی‌هایی برای کمک به شما در کسب درآمد از فروشگاه آنلاین ارائه داده‌ایم. اگر قصد دارید محصولات موجود در فروشگاه فیزیکی خود را به صورت آنلاین عرضه کنید، کارتان بسیار ساده است. اما اگر هنوز محصول مشخصی برای فروش ندارید، باید زمانی را به کشف و انتخاب محصول مناسب اختصاص دهید.
انتخاب محصول برای فروش آنلاین به اندازه‌ای که شاید تصور کنید، دشوار نیست. از محصولات هنری گرفته تا کالاهای روزمره، همه قابلیت فروش آنلاین دارند. برای الهام گرفتن می‌توانید سایت‌هایی مانند دیجی‌کالا را مرور کنید و لیست محصولات آن‌ها را بررسی نمایید. علاوه بر این میزان رقابت، کیفیت محتوای منتشر شده برای هر محصول و تقاضای بازار را در نظر بگیرید. همچنین بازدید از فروشگاه‌های فیزیکی محلی نیز می‌تواند منبع خوبی برای کسب ایده‌های جدید باشد.
پس از انتخاب محصولتان ممکن است نگران تأمین آن باشید اما اجازه دهید این نگرانی را برطرف کنیم. ابتدا وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید و با انتشار محتوای باکیفیت و بهینه‌سازی سئو، موقعیت خود را در نتایج جستجوی گوگل بهبود ببخشید. با گذشت زمان و ارتقای جایگاه سایت‌تان در گوگل، تأمین‌کنندگان خودشان به سمت شما جذب می‌شوند و این فرصت را به شما می‌دهد که به راحتی با آن‌ها مذاکره کنید.
حالا که مسئله تأمین محصول حل شده است، اگر دیگر بهانه‌ای برای تعویق ندارید، بیایید نگاهی به مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی بیندازیم. ساخت یک فروشگاه آنلاین که شامل درگاه پرداخت و سایر امکانات کاربردی است می‌تواند به شما کمک کند تا فروش آنلاین موفقی داشته باشید.

عواملی که در موفقیت یک فروشگاه آنلاین نقش دارند؟

تفاوت بین فروشگاه‌های آنلاین پرفروش و آن‌هایی که درآمد کمتری دارند، توسط مجموعه‌ای از معیارها و خصوصیات کلیدی تعیین می‌شود. 
فرض کنید در خیابانی پر از فروشگاه‌ قدم می‌زنید و ناگهان یکی از آن‌ها نظر شما را به خود جلب می‌کند و شما را به داخل می‌کشاند. اگر محصولات آن فروشگاه نیز با نیازهای شما سازگار باشند، احتمالاً خرید می‌کنید. این تجربه در دنیای آنلاین هم وجود دارد به ویژه با توجه به رقابت شدیدی که در این عرصه حاکم است. امروزه برای تهیه هر محصول یا خدماتی، چندین گزینه پیش روی ما قرار دارد و دیگر نیازی به جستجوی طولانی نیست. اگر می‌خواهید در این بازار پر رقابت، مشتریان شما را به عنوان یک گزینه برتر انتخاب کنند باید فروشگاه آنلاین خود را به سطح حرفه‌ای برسانید. با تجربه چندین ساله در طراحی و مدیریت فروشگاه‌های آنلاین ما توانسته‌ایم ویژگی‌های یک فروشگاه اینترنتی حرفه‌ای را شناسایی کنیم.
در اینجا قصد داریم ویژگی‌های کلیدی یک فروشگاه اینترنتی موفق را با شما به اشتراک بگذاریم؛ تا شما نیز بتوانید فروشگاهی راه‌اندازی کنید که درآمدهای قابل توجهی کسب کرده و فروش آنلاین شما به شکل چشمگیری افزایش یابد.

کلید موفقیت فروشگاه‌های آنلاین حرفه‌ای چیست؟

چرا برخی فروشگاه‌ها مانند دیجی‌کالا یا ترب به شهرت گسترده‌ای دست یافته‌اند، در حالی که بسیاری دیگر از فروشگاه‌ها ناشناخته باقی مانده‌اند؟ در این بخش به بررسی معیارهایی می‌پردازیم که یک فروشگاه آنلاین را به سطح حرفه‌ای می‌رسانند.

1. بهینه‌سازی سئو برای فروشگاه آنلاین شما

مشتریان زیادی از ما می‌پرسند که فروشگاه آنلاین‌شان چه زمانی در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شود؟ این پرسش بسیار مهم است چرا که حضور در رتبه‌های بالای گوگل برای هر فروشگاه آنلاینی ضروری است و سئو دقیقاً برای این منظور طراحی شده است. برای اطمینان از اینکه سایت فروشگاهی‌تان بهینه‌سازی شده، اولین قدم استفاده از یک پلتفرم یا سایت‌ساز است که استانداردهای سئو را رعایت کرده و توانایی قرار گرفتن در صفحات اول گوگل را دارد. سپس وظیفه بهینه‌سازی سایت به دست خودتان است. شما باید در تولید محتوا برای سایت‌تان اصول سئو را دقیقاً رعایت کنید، صفحات محصولات را کاملاً بهینه سازید و علاوه بر استفاده از محتوای متنی، محتوای ویدیویی و تصویری را نیز در برنامه‌ریزی خود بگنجانید.

2. اهمیت تصاویر با کیفیت در وب‌سایت‌های فروشگاهی

یک عکس خوب می‌تواند به اندازه هزار کلمه ارزش داشته باشد! در دنیای تجارت‌های آنلاین و به‌خصوص برای فروشگاه‌های اینترنتی، استفاده از تصاویر مناسب بسیار ضروری است چرا که مشتریان امکان دیدن یا لمس محصولات را ندارند و تصمیم‌گیری آن‌ها بر اساس تصاویر ارائه شده صورت می‌گیرد. برای محصولاتی مانند پوشاک بهتر است به جای استفاده از تصاویر استاندارد موجود در اینترنت، خودتان با استفاده از یک دوربین باکیفیت عکس‌برداری کنید. این کار به شما امکان می‌دهد تا تصاویری از زوایای مختلف محصول ثبت کنید و امکان بزرگنمایی تصاویر را نیز فراهم آورید تا مشتریان بتوانند جزئیات محصول را به دقت بررسی کنند.

3. سهولت استفاده از فروشگاه‌های آنلاین 

دلیل اصلی روی آوردن ما به فروشگاه‌های آنلاین، سادگی و راحتی استفاده از آن‌ها است. اگر فروشگاه آنلاینی کاربرپسند نباشد و استفاده از آن دشوار باشد به راحتی کنار گذاشته می‌شود. تصور کنید که وارد فروشگاهی شوید و ندانید چطور می‌توانید محصول مورد نظر خود را جستجو و سفارش دهید یا اینکه با وب‌سایتی شلوغ و فرآیند خرید پیچیده مواجه شوید.
انتظار ما از یک فروشگاه آنلاین این است که بتوانیم به سرعت و با سهولت کامل محصول یا خدمات مورد نظر خود را خریداری کنیم. وجود دسته‌بندی‌های منظم و یک نوار جستجوی کارآمد که مانع از جستجوی طولانی مشتریان در سایت شود، فرآیند خرید را آسان‌تر می‌کند. همچنین فرآیند ثبت سفارش و خرید باید در چند مرحله ساده قابل انجام باشد. به عنوان صاحب فروشگاه بسیار مهم است که خودتان را جای مشتری بگذارید و به این عوامل در طراحی فروشگاه آنلاین‌تان توجه کنید. پس از تلاش‌های فراوان برای جذب مشتری نگه داشتن آن‌ها در فروشگاه با فراهم آوردن تجربه کاربری عالی و کاربرپسند، نیمه دیگر وظیفه شماست.

4. نوشتن توضیحات جامع و کامل برای محصولات در فروشگاه آنلاین

صفحات محصول در فروشگاه‌های آنلاین باید توضیحاتی کامل و جامع داشته باشند تا کاربران بتوانند تمامی سوالات خود را پاسخ داده شده ببینند. در دنیای آنلاین جایی که فروشنده‌ای برای توضیح حضوری وجود ندارد، اهمیت دقت در توضیحات محصولات دوچندان می‌شود. توضیحات کامل و شفاف باید به گونه‌ای باشد که هرگونه شبهه‌ای در ذهن مشتری را برطرف کرده و او را به خرید اطمینان‌بخش سوق دهد.
به عنوان مثال اگر محصولات خوراکی به فروش می‌رسانید باید اطلاعات کاملی در مورد نحوه تهیه، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا را در دسترس قرار دهید. افزودن توضیحاتی درباره خواص هر محصول نیز می‌تواند جذابیت آن را افزایش دهد. همچنین برای محصولات آرایشی و بهداشتی بیان ویژگی‌ها و کاربردهای محصول می‌تواند بسیار مفید باشد.
افزودن توضیحات محصول نه تنها در جذب مشتری مؤثر است بلکه برای بهبود سئوی سایت نیز حیاتی است و این امکان را فراهم می‌آورد که کلمات کلیدی مرتبط را در متن توضیحات به کار ببرید و بهینه‌سازی موتور جستجو را تقویت کنید.
یکی از ویژگی‌های کاربردی دیگر، افزودن بخش مقایسه محصولات است. این قابلیت به خریدارانی که بین چندین گزینه در تردید هستند کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری آسان‌تری داشته باشند و تأثیر چشمگیری در تصمیم نهایی خرید آن‌ها دارد.
یکی دیگر از روش‌های مؤثر برای جذب مشتری و افزایش تعامل در سایت فروشگاهی‌تان، راه‌اندازی و نگهداری یک بلاگ فعال است. شما با تولید محتوای مرتبط و با کیفیت در زمینه فعالیت‌تان، می‌توانید ترافیک بیشتری را به سمت سایت خود جلب کنید.

5. اختصاص بخشی از سایتتان به نظرات کاربران 

قطعا برای شما هم اتفاق افتاده که پیش از خرید یک محصول، نظرات دیگران را جستجو کرده‌اید. تأیید یک دوست یا آشنا می‌تواند شما را به خرید ترغیب کند، در حالی که نظر منفی ممکن است شما را منصرف سازد. این تأثیر نظرات دیگران بر تصمیمات خرید در دنیای خریدهای آنلاین بسیار بارز است. اگر تجربه خرید آنلاین دارید به اهمیت و قدرت بخش نظرات کاربران واقفید. گاهی اوقات بررسی دیدگاه‌ها و نظرات خریداران دیگر برای شما از مطالعه توضیحات محصول مهم‌تر است و با دیدن کلیه نظرات به یک تصمیم نهایی می‌رسید؛ این همان تأثیر قدرتمند تأیید اجتماعی است.
توصیه می‌کنیم بخش نظرات را به وب‌سایت فروشگاه خود اضافه کنید تا کاربران بتوانند در مورد کیفیت و ویژگی‌های محصولات شما به تبادل نظر بپردازند. همچنین نیازی به حذف نظرات منفی نیست زیرا این نظرات بخشی از تجربه واقعی خریداران هستند.

6. اطمینان از واکنشگرا یا ریسپانسیو بودن وبسایتتان 

مطمئن شوید که وب‌سایت فروشگاهی شما به خوبی در دستگاه‌های مختلف نمایش داده می‌شود. آیا شما هم ترجیح می‌دهید خریدهایتان را سریع و آسان از طریق موبایل انجام دهید تا اینکه برای استفاده از کامپیوتر وقت بگذارید؟ این سوال به اهمیت طراحی ریسپانسیو یا واکنش‌گرا اشاره دارد؛ یعنی وب‌سایتی که بتواند خود را با انواع دستگاه‌ها مانند موبایل و تبلت تطبیق دهد. 
در نظر داشته باشید که بیش از 80% مشتریان خریدهای خود را از طریق موبایل ترتیب می‌دهند. اگر این بخش بزرگی از بازار را نادیده بگیرید نه تنها فرصت‌های زیادی را از دست می‌دهید بلکه رتبه‌بندی شما در جستجوهای گوگل نیز دچار آسیب خواهد شد. پیش از آغاز طراحی وب‌سایت حتماً از ریسپانسیو بودن پلتفرم مورد استفاده خود اطمینان حاصل کنید. گوگل نیز با به‌روزرسانی الگوریتم‌های خود، ابتدا نسخه‌های موبایل وب‌سایت‌ها را برای ایندکسینگ بررسی می‌کند.

7. چندین گزینه و راه برای ارسال محصول

وضعیت زندگی کاربران متفاوت است؛ برخی از آن‌ها ممکن است تنها در زمان‌های خاصی از روز قادر به دریافت سفارشات خود باشند یا بخواهند که محصولات خود را در روزهای مشخصی تحویل بگیرند. این قابلیت انعطاف در زمان تحویل که در فروشگاه آنلاین دیجی کالا نیز مشاهده می‌شود، می‌تواند تمایل مشتریان به خرید از شما را به طور قابل توجهی افزایش دهد. اگرچه پیاده‌سازی این گزینه‌ها در ابتدا ممکن است کمی دشوار باشد اما توصیه می‌کنیم که این امکانات را در برنامه‌ریزی‌های آینده خود در نظر بگیرید.
یک نکته مهم دیگر ارائه تنوع در گزینه‌های ارسال است، همانند آنچه دیجی کالا ارائه می‌دهد. در مراحل پایانی فرآیند خرید شما می‌توانید نوع ارسال کالا را انتخاب کنید، این امکان به مشتریان کمک می‌کند تا تجربه خریدی منطبق با نیازهای خاص خود داشته باشند.

8. هزینه ارسال ناچیز و یا رایگان محصول

پیشنهاد ارسال رایگان یا با هزینه‌های ناچیز می‌تواند به طور چشمگیری به افزایش فروش و جذب مشتری کمک کند. هرچند هزینه‌های حمل‌ونقل به ظاهر بالا نیستند اما از دیدگاه روانشناسی، رایگان بودن این هزینه‌ها می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر تصمیم خریداران بگذارد. تحقیقات نشان داده‌اند که خریداران در فروشگاه‌های آنلاین تمایل دارند با افزودن محصولات بیشتر به سبد خود از مزایای حمل‌ونقل رایگان یا تخفیفات مرتبط استفاده کنند.

9. امنیت و پشتیبانی فروشگاه

مطمئن شوید که امنیت و پشتیبانی فروشگاه آنلاین خود را به خوبی تامین کرده‌اید! همان طور که نمی‌توانید یک فروشگاه فیزیکی را بدون نظارت رها کنید، فروشگاه آنلاین شما نیز نیاز به مراقبت و توجه دارد زیرا دارایی‌های شما در آن قرار دارد. از نظر امنیتی اطمینان حاصل کنید که فروشگاه شما محافظت شده است و از پشتیبانی قوی برخوردار است. هرچند که در دنیای دیجیتال نمی‌توان تمام خطرات را کاملاً رفع کرد اما استفاده از پلتفرم‌های وب با امنیت بالا می‌تواند به شما کمک کند.
در هنگام استفاده از سایت ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید که نیاز به پشتیبانی فنی داشته باشد. همچنین ممکن است بدون دسترسی به پشتیبانی مناسب ناچار شوید خودتان به دنبال راه حل باشید یا برای حل مشکلات هزینه کنید. این موضوع به ویژه در سیستم‌هایی مانند وردپرس که پشتیبانی اختصاصی ندارند، بیشتر به چشم می‌خورد و ممکن است هزینه‌های زیادی را به دنبال داشته باشد.

10. ایجاد اعتماد برای مشتری

اعتمادسازی در تجارت آنلاین اهمیت بسزایی دارد. در فضای آنلاین به دلیل اینکه مشتریان نمی‌توانند محصولات یا فروشگاه شما را مستقیماً مشاهده کنند ممکن است در ابتدا برای خرید از شما تردید داشته باشند. بنابراین وظیفه شما این است که اعتماد آن‌ها را جلب کنید. ارائه گارانتی بازگشت وجه و امکان مرجوع کردن محصولات می‌تواند به مشتریان اطمینان خاطر بدهد که در صورت عدم رضایت از کیفیت محصول، قادر به بازگرداندن آن خواهند بود. همچنین دریافت نماد اعتماد الکترونیکی برای وب‌سایت فروشگاهی شما نیز می‌تواند به تقویت این اعتماد کمک کند.

11. گذاشتن تخفیف روی محصولات

مطمئن شوید که تخفیف‌های جذابی برای محصولات خود در نظر می‌گیرید. آیا تجربه‌ای بهتر از دریافت تخفیف وجود دارد؟ فروشگاه‌های معتبر آنلاین مانند آمازون، علی بابا و دیجی کالا به خوبی از این تکنیک برای جلب مشتری استفاده می‌کنند. ارائه تخفیف‌ها در زمان‌های مناسب می‌تواند تاثیر چشمگیری بر افزایش فروش داشته باشد. برای مثال تخفیف‌های ویژه‌ای برای پایان فصل یا ایام تعطیلات می‌توانند بسیار موثر باشند. علاوه بر این ارائه پیشنهادات خاص برای خریدهای عمده نیز می‌تواند مشتریان را به خرید بیشتر ترغیب کند و تعامل آن‌ها با فروشگاه شما را افزایش دهد.

تخفیفات ویژه روی محصول
گذاشتن تخفیف روی محصولات

12. سرعت بالای سایت

حتماً از سرعت بالای وب‌سایت فروشگاهی خود اطمینان حاصل کنید. آیا تاکنون به خاطر کندی یک وب‌سایت ناامید شده و آن را ترک کرده‌اید؟ این تجربه مشابه آن است که در یک فروشگاه فیزیکی به دلیل کندی فروشنده مغازه را ترک کنید.
سرعت بالای وب‌سایت، یکی از کلیدی‌ترین عوامل در موفقیت فروشگاه‌های آنلاین است. زمان ایده‌آل برای بارگذاری یک سایت باید بین 2 الی 3 ثانیه باشد. اگر این زمان افزایش یابد بیش از نصف بازدیدکنندگان ممکن است سایت شما را ترک کنند و به سمت رقبا بروند. علاوه بر این سرعت پایین می‌تواند به کاهش رتبه شما در نتایج جستجوی گوگل منجر شود. بنابراین بهینه‌سازی سرعت وب‌سایت باید در صدر اولویت‌های شما قرار گیرد تا هم رضایت مشتریان و هم رضایت گوگل را به دست آورید و فروش خود را افزایش دهید. عواملی که بر سرعت وب‌سایت تأثیر می‌گذارند شامل استفاده از هاست مناسب، بهینه‌سازی تصاویر و صفحات وب و همچنین انتخاب قالب مناسب است. تمامی این عوامل تحت کنترل شما هستند و می‌توانند به بهبود تجربه کاربری کمک کنند.

13. داشتن صفحه درباره ما

مطمئن شوید که وب‌سایت شما دارای صفحه‌ای با عنوان "درباره ما" است. این صفحه برای هر وب‌سایتی خصوصاً فروشگاه‌های آنلاین ضروری است، چرا که گاهی اوقات کاربران تمایل دارند بیشتر درباره شما و کسب‌وکارتان بدانند. آن‌ها ممکن است به دنبال اطلاعاتی درباره سابقه و اعتبار فروشگاه شما باشند تا بتوانند تصمیم بگیرند آیا می‌توانند به فروشگاه آنلاین شما اعتماد کنند و آیا فروشگاه شما قابل اتکا است. همچنین می‌خواهند بدانند چه چیزی شما را از رقبا متمایز می‌کند.
در این صفحه باید به صورت صمیمانه و خلاقانه در مورد چگونگی شروع کسب‌وکار، تاریخچه فروشگاه یا داستان برند خود توضیح دهید. مهم است که به ماموریت‌ها، اهداف و چشم‌اندازهای شرکت اشاره کنید. این توضیحات باید به گونه‌ای جذاب و دوستانه ارائه شوند تا بازدیدکنندگان را ترغیب کنند تا به مشتریان دائمی شما تبدیل شوند.

صفحه درباره ما
داشتن صفحه درباره ما

14. همسویی فروشگاه آنلاین با شبکه های اجتماعی

یکپارچه‌سازی فروشگاه آنلاین‌تان با شبکه‌های اجتماعی اهمیت فراوانی دارد. حتی اگر وب‌سایت فروشگاهی شما با بالاترین کیفیت طراحی شده باشدt تسلط کامل بر کل بازار هدف خود را ندارید؛ زیرا بسیاری از مشتریان احتمالی در دیگر پلتفرم‌ها مانند شبکه‌های اجتماعی فعال هستند. بنابراین برای دسترسی به تعداد بیشتری مشتری باید حضور خود را در شبکه‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام تقویت کنید.
به عنوان نمونه می‌توانید یک صفحه در اینستاگرام ایجاد کرده و محصولاتتان را در آن به نمایش بگذارید. حتی می‌توانید یک قدم فراتر رفته و فروشگاهی در اینستاگرام راه‌اندازی کنید که مستقیماً به وب‌سایت فروشگاهی‌تان متصل است. علاوه بر این ایجاد یک کانال در تلگرام می‌تواند به شما امکان دهد تا به طور مستقیم با کاربران‌تان در ارتباط باشید.
فعالیت در این شبکه‌ها نه تنها باعث می‌شود تا دیده شوید، بلکه به بهبود رتبه‌بندی سایت‌تان در نتایج جستجوی گوگل نیز کمک می‌کند. در پایان مطمئن شوید که آیکون‌های این شبکه‌های اجتماعی را در صفحه اصلی وب‌سایت‌تان قرار دهید تا مشتریان به راحتی بتوانند به صفحات شما در این شبکه‌ها دسترسی پیدا کنند.

مزایای فروشگاه انلاین

فروشگاه‌های آنلاین مزایای متعددی دارند که در اینجا به برخی از اصلی‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

دسترسی بی‌وقفه و 24 ساعته: یکی از بزرگترین مزایای فروشگاه‌های اینترنتی این است که خریداران می‌توانند در هر زمان و از هر مکانی به خرید بپردازند. این امر محدودیت‌های زمانی و مکانی را از بین می‌برد و به شما این امکان را می‌دهد که به صورت ۲۴ ساعته درآمدزایی کنید.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها: دیگر نیازی به صرف هزینه‌های سنگین برای اجاره یا خرید فضای فیزیکی نیست. فروشگاه‌های آنلاین امکان فروش محصولات بدون نیاز به فضای فیزیکی را فراهم می‌آورند که این خود باعث کاهش هزینه‌های جاری و افزایش سودآوری می‌شود.

دسترسی گسترده‌تر: با داشتن یک فروشگاه اینترنتی، می‌توانید محصولات خود را به مشتریان در سراسر کشور عرضه کنید. این امر بازار شما را گسترده‌تر کرده و فرصت‌های بیشتری برای افزایش فروش و درآمد فراهم می‌آورد.

این مزایا نشان می‌دهند که فروشگاه‌های اینترنتی نه تنها می‌توانند به بهبود تجربه خرید برای مشتریان کمک کنند، بلکه فرصت‌های قابل توجهی را برای رشد و توسعه کسب‌وکارها ایجاد می‌کنند.

معایب فروشگاه آنلاین

در حالی که فروشگاه‌های آنلاین مزایای بسیاری دارند، چندین چالش نیز وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید:

اعتمادسازی: با افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی جلب اعتماد کاربران دشوارتر شده است. شما می‌توانید با ارائه اطلاعات دقیق و شفاف محصولات، فراهم کردن گزینه‌های پرداخت امن، ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش و نمایش نظرات و تجربیات مشتریان قبلی، به افزایش اعتماد مشتریان کمک کنید.

امنیت سایبری: یکی دیگر از معایب احتمالی خطر هک شدن فروشگاه آنلاین شما است. برای مقابله با این خطر توصیه می‌شود که از خدمات یک تیم تخصصی و حرفه‌ای برای طراحی و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید، تا از امنیت بالایی برخوردار باشد.

این چالش‌ها نیازمند توجه و مدیریت دقیق هستند تا بتوانید به بهترین نحو از پتانسیل فروشگاه آنلاین خود بهره ببرید و تجربه‌ای امن و مطمئن برای مشتریان خود فراهم آورید.

چگونه یک فروشگاه حرفه ای آنلاین داشته باشیم؟

در دنیای امروز روش‌های متعددی برای ایجاد فروشگاه آنلاین وجود دارد اما ما در این آموزش به شما روشی ساده و کارآمد برای ساخت فروشگاه اینترنتی خودتان را ارائه می‌دهیم. این روش به اندازه‌ای ساده است که نیازی به استخدام فرد دیگری ندارید؛ شما می‌توانید به تنهایی وب‌سایت فروشگاهی خود را بسازید. تنها چیزی که نیاز دارید چند دقیقه تمرکز بر روی این آموزش است.
به کمک ابزار فروشگاه‌ساز وبکده دیگر نیازی به داشتن دانش برنامه‌نویسی، تخصص‌های فنی پیچیده یا صرف زمان زیاد نیست. شما می‌توانید در کمتر از یک ساعت صاحب یک فروشگاه اینترنتی شوید. در ادامه به بررسی دقیق مراحل راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خواهیم پرداخت.

مرحله اول: ابتدا به صفحه اصلی وبکده بروید و بر روی دکمه‌ی «ورود و عضویت» کلیک کنید.

ورود و عضویت
صفحه اصلی

مرحله دوم: اگر حساب کاربری در وبکده ندارید، لطفاً روی گزینه «ساخت حساب جدید» کلیک کنید.


مرحله سوم: پس از آن، نام و نام خانوادگی خود را به همراه شماره تلفن وارد کنید که یک کد برایتان ارسال می‌شود و مجدد صفحه ای مانند مرحله دوم برای شما لود می‌شود که در آنجا شماره همراتان را به همراه کدی که برایتان پیامک شده وارد کنید.


مرحله چهارم: در ادامه به دنبال گزینه‌ی «فروشگاه حرفه‌ای» بگردید و برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر، روی آن کلیک کنید.

فروشگاه حرفه ای
صفحه فروشگاه حرفه ای

مرحله ششم: پس از ورود به پنل مدیریت، تمامی امکانات و تغییرات مورد نیاز خود را به راحتی اعمال کنید.

امکانات و تغییرات فروشگاه
تغییرات فروشگاه

مرحله هفتم: در این مرحله دسته‌بندی‌های محصولات خود را با دقت وارد کنید تا سازماندهی بهتری داشته باشید.

دسته بندی
دسته بندی محصولات

مرحله هشتم: پس از آن در بخش محصولات، اقدام به افزودن محصولات مورد نظر خود نمایید تا تنوع و جذابیت کاتالوگ شما افزایش یابد.

محصولات
محصولات فروشگاه

مرحله نهم: در این مرحله به بخش تنظیمات مراجعه کرده و با کلیک بر روی گزینه "انتخاب قالب فروشگاه"، از میان قالب‌های پیش‌فرض، قالبی که به سلیقه و نیاز شما نزدیک‌تر است را انتخاب نمایید.

قالب های پیشفرض
تنظیمات قالب فروشگاه

با این روش ساده و سریع در کمتر از یک ساعت، فروشگاه خود را راه‌اندازی کنید. همچنین برای اطمینان از عملکرد فروشگاهتان، ما 7 روز دسترسی رایگان فراهم کرده‌ایم تا پس از بررسی دقیق و اطمینان از کیفیت، نسبت به خرید اقدام فرمایید.

جمع بندی

اگرچه در ابتدا ممکن است پیروی از تمامی این نکات کمی دشوار و پیچیده به نظر برسد اما انتخاب یک پلتفرم طراحی وب‌سایت فروشگاهی مناسب می‌تواند بسیاری از این چالش‌ها را برطرف سازد. این پلتفرم‌ها معمولاً مجهز به امکاناتی هستند که پشتیبانی و امنیت، سرعت بارگذاری بالا، طراحی واکنش‌گرا و بهبود تجربه کاربری را تضمین می‌کنند. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا خدمات طراحی فروشگاه اینترنتی وبکده را امتحان کنید! اگر شک دارید که آیا این سرویس می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد یا خیر ما فرصتی برای تست رایگان 7 روزه فراهم کرده‌ایم تا خودتان تجربه کنید و ببینید که آیا این سرویس مناسب شماست.
در صورتی که سوالی دارید یا نیاز به راهنمایی دارید ما همواره آماده پاسخگویی به سوالات شما در زمینه راه‌اندازی و مدیریت وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین هستیم. لطفاً سوالات خود را در بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید یا با شماره 09130336613 تماس بگیرید تا به شما کمک کنیم.

بهترین فروشگاه آنلاین
مزایا و معایب فروشگاه آنلاین
اشتراک گذاری: whatsup واتساپ telegram تلگرام X ایکس
ارسال دیدگاه
فهرست